Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Detroit

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Detroit (all airports)

Reizen naar Detroit

Vliegtickets Detroit

Met een kleine miljoen inwoners is Detroit de grootste stad in de staat Michigan, Verenigde Staten. De staat ligt zeer noordelijk, het Eriemeer en het Saint Clairmeer scheiden de staat van buurland Canada. Vanwege de prachtige Michigan natuur betreft het hier een van de World Ticket Center topbestemmingen in de Verenigde Staten. U begrijpt dat u hier met een vliegticket Detroit een bijzondere tijd kunt beleven. Ook een hotel Detroit, dat u eenvoudig online boekt bij World Ticket Center, is van hoge kwaliteit. En met een huurauto Detroit voelt u zich als een vis in het water in waterrijk Michigan.

Detroit huurauto boeken, de tijd van uw leven

Detroit is volgens World Ticket Center de leukste vertrekplaats om heel Michigan en misschien wel omliggende staten of buurland Canada per huurauto te verkennen. Het idee om deze schitterende omgeving op eigen houtje eigen te maken, daar wordt iedereen toch superenthousiast van! Behalve prachtige bergen, meren, kreken, bossen en rivieren is Detroit de stad waar legendarische muziekstromingen als Motown, Chicago, Techno en Garagerock groot werden. Muziekliefhebbers hebben hier de tijd van hun leven en beginnen natuurlijk met een bezoekje aan het Motown Historical Museum te Detroit!

Een avondje uit in Detroit

In Michigan en dus ook in Detroit, houdt men van lekker eten. Zo prijkt vooral witvis bovenaan de menukaarten van vele restaurants en alom bekende steakhouses. Deze verse vis komt rechtstreeks uit de Michigan meren en wordt veelal geserveerd met chardonnaysaus. Verder smult u van heerlijke steekdesserts, waar de Michigan bosvruchten en rode vruchten in verwerkt worden! Na een heerlijk maal begeeft u zich naar het Woodward Avenue Theater District. En heeft u na een spetterende voorstelling naar keuze nog geen zin om uw warme bedje op te zoeken, dan kunt u nog een dansje wagen in de omgeving van Downtown Greektown, waar het nachtleven bruist.

Henry Ford en Lake Superior

Detroit is de bakermat van de auto-industrie. Bezoekjes aan het Henry Ford museum en het bijbehorende Greenfield Village zijn aanraders. Andere interessante bezienswaardigheden in Detroit zijn de Gerald Ford Presidential Library en het Detroit Science Center. Naast Lake Superior ligt Pictured Rocks National Lakeshore met veelkleurige kliffen en stranden en moerassen. Ook het National Park Isle Royale is de moeite waard, het eiland is alleen per boot of watervliegtuig bereikbaar. In een omgeving vol ongerepte bossen, ruige rotskusten en meren loopt u hier wolven, elanden, bevers, de Noord-Amerikaanse vos en verschillende eekhoornsoorten tegen het lijf. Het park is geopend van half mei tot half oktober.
Indien u Hollandse invloeden in Amerika van dichtbij wil zien, neem dan een kijkje bij een van de vele kleine counties als Holland, Zeeland en Borculo, die gesticht zijn door Nederlandse immigranten. U treft er tulpen, windmolens en Hollandse architectuur aan.

Uw vliegtickets Detroit bij World Ticket Center

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven Detroit vliegtickets. Detroit is een schitterende plaats in Michigan, waarvandaan u een prachtige rondreis door de Verenigde Staten kunt maken. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets online boeken of neem contact op met één van onze Noord-Amerika adviseurs.

Beste reistijd: variabel en afhankelijk van uw wensen