Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Des Moines

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Des Moines

Reizen naar Des Moines

Vliegtickets Des Moines

Een steeds populairdere bestemming is Des Moines, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Iowa, en voor een vliegticket Des Moines hoeft u niet flink in de buidel te tasten.
Vanaf Des Moines, waar u gemakkelijk een paar dagen kunt vertoeven, is het wellicht een idee een huurauto Des Moines uit te kiezen en de rest van de staat Iowa te ontdekken. Naast een vliegticket Des Moines boekt u bij World Ticket Center ook de leukste en zeer scherp geprijsde Des Moines hotels. Dit wordt een heerlijke Verenigde Staten reis.

Een leuke stad en dan weer doorreizen

In Des Moines vermaakt u zich wel, zoveel is zeker. Het Capitol gebouw, daar bent u wel wat uurtjes zoet, de europees aandoende bouwstijl is werkelijk schitterend. De entree alleen al is adembenemend en om het vergulden topgewelf van dichtbij te kunnen zien, liggen er 100 traptreden op u te wachten. De lange klim is meer dan de moeite waard en met een beetje geluk heeft u een goede gids die u een uur lang vertelt over de historie van dit gebouw uit 1871. De Living historie farms leren u in vier tijdpaden verdeeld alles over het boerenleven van begin 18e tot begin 20e eeuw. De Blank park dierentuin is vermakelijk, ook al door het tropisch regenwoud gedeelte.

Des Moines heeft nog meer leuke attracties, maar na een aantal dagen loont het toch echt om uw reis voort te zetten, want de Verenigde Staten of in dit geval de staat Iowa, zijn een welkome aanvulling op uw Des Moines vliegticket. Zo kunt u ervoor kiezen vanaf Des Moines door te vliegen naar een andere bestemming. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuzes, ook binnenlandse vluchten in de Verenigde Staten boeken wij met gemak voor u. Even als de huurauto die u misschien wel kiest als vervoersmiddel om Iowa te doorkruisen.

Uw vliegticket Des Moines wacht op u!

U hoeft niet te twijfelen over de reis naar Des Moines, hier verveelt u zich niet, er is zoveel moois te aanschouwen! En voor het tarief van uw vliegticket boekt u nu wel supersnel deze droomreis!