Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Denver

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Denver

Reizen naar Denver

Denver staat garant voor een fijne tijd

De meeste Amerika vakanties mondden uit in een succesverhaal. Of u nu voor de eerste keer vliegtickets Denver aanschaft en geniet van een stedentrip, of voor de derde achtereenvolgende keer uw vliegtickets Denver reserveert, dit is een stad waar het goed toeven is. Reizigers, u en wij, kiezen vakanties uit die bij ons passen, of komen erachter welke reizen ons meer liggen. Dat is het mooie van vakantie, als u het World Ticket Center vraagt. Stel, u wilt afreizen naar Denver, dan kunt u zich verdiepen in de vliegtickettarieven op onze website. En neem dan ook gelijk de prijzen voor een hotel Denver mee in uw overwegingen. Afhankelijk van uw tijd, budget en de wens om wel of niet de omgeving per eigen vervoer te ontdekken, kunt u bij ons ook een auto huren. Denver leent zich voor een huurauto en wij bieden toptarieven! De rondreis Denver kan beginnen! Ook een camper huren in Denver is een optie!

Praktische informatie Denver

  • Taal In Denver spreekt men de Amerikaans Engelse taal.
  • Inwoners In deze stad wonen rond de 560.000 inwoners.
  • Oppervlakte De stad is behoorlijk uitgestrekt voor het aantal inwoners, namelijk 397 vierkante kilometer.
  • Ligging – Denver is de hoofdstad van de staat Colorado, centraal gelegen in de Verenigde Staten. Denver ligt aan de oostelijke voet van de bergketen de Rocky Mountains. Denver dankt de bekendheid aan de vele goudzoekers die hier huisden in het verleden.
  • Tijdsverschil In Nederland is het 8 uur later dan in Denver.
  • Munteenheid In de Verenigde Staten betaalt u met de Amerikaanse Dollar.
  • Temperatuur Denver kent een droog klimaattype Steppe klimaat met een hoog aantal zonne-uren per jaar. De winters zijn er koel en de zomers kennen juist vaak tropische temperaturen boven de 30 C.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Denver bedraagt ongeveer 13 uur en 30 minuten.
  • Beste reistijd Zomerse temperaturen treft u hier in de maanden juni tot en met september, maar uiteraard kunt u in Denver het gehele jaar vakantie vieren.

Handig om te weten

Sommige landen kennen bepaalde vaccinatieadviezen voor toeristen. Sommige vaccinaties zijn verplicht in bepaalde landen. Uw huisarts kan u hier optimaal over informeren, maar ook online kunt u achterhalen of inentingen vereist zijn. Vaccineren is mogelijk bij Thuisvaccinatie.nl, bij de plaatselijke GG & GD of uw huisarts. Aangezien de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen, kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Of er voor uw bestemming vaccinaties verplicht zijn of aanbevolen worden kunt u zelf het beste controleren op www.cibt.nl. Als uw vakantie niet langer dan 90 dagen duurt en als u in het bezit bent van een retourticket, heeft u geen visum nodig om langs de douane van de Verenigde Staten te komen. Let op: Vanaf 12 januari 2009 is een Elektronische Reistoestemming (ESTA) verplicht voor alle reizigers die naar of via de Verenigde staten reizen.

Wij wensen u een fijne vakantie in Denver!