Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Dayton

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Dayton

Reizen naar Dayton

Vliegtickets Dayton

Dayton, gelegen in de Amerikaanse staat Ohio, staat bekend als de geboorteplaats van de luchtvaart. Hier lieten de uitvinders Wilbur en Orville Wright voor het eerst een vliegtuig vliegen. Met voordelige vliegtickets Dayton van World Ticket Center ontdekt u de schoonheid van Dayton en reist u af naar deze bijzondere stad in Ohio. Deze staat is noordoostelijk gelegen en wordt door het Eriemeer van buurland Canada gescheiden. Dayton is een kleine stad met ongeveer 170.000 inwoners, toch bezit een de stad een verscheidenheid aan mooie accommodaties. Voor elk budget is hier een goed hotel Dayton te vinden. Boek uw vliegticket Dayton vandaag nog en het aftellen naar een droomvakantie kan beginnen!

Nationaal Museum van de United States Air Force

Er zijn een aantal leuke bezienswaardigheden in Dayton, zoals het Nationaal Museum van de United States Air Force en het kunstmuseum Dayton Art Institute. Bezoek ook The Sun Watch Indian Village, een gereconstrueerd historisch Indiaans dorp dat in de 13e eeuw op exact dezelfde plek te vinden zou zijn. Dayton is de thuisbasis voor verscheidene militaire bases en vliegvelden, vele bedrijven in de omgeving houden zich logischerwijs met luchtvaart en luchtvaarttechnologie bezig.

Het is erg leuk om per huurauto Dayton de omgeving te exploreren! Als u dan toch onderweg bent, neem dan ook een kijkje bij het De Columbia County Courthouse in Dayton is het oudste werkende gerechtsgebouw in de staat en het Dayton Historische Depot, gebouwd in 1882 en gebruikt tot 1971 – het oudste spoorweggebouw van Ohio.

Scherp geprijsde vliegtickets Dayton boekt u bij World Ticket Center

Verwen uzelf met een vliegticket Dayton en geniet van het indrukwekkende Ohio in de Verenigde Staten. U bent nog maar een vliegticket Dayton verwijderd van uw droomvakantie!