Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Columbus

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Columbus (OH)

Reizen naar Columbus

Vliegtickets Columbus

Reis mee naar de immense Verenigde Staten, naar de hoofdstad van de staat Ohio. Een staat in het noordoosten van Amerika, die door het Eriemeer gescheiden wordt van buurland Canada. We hebben het over de stad Columbus, een van de World Ticket Center topbestemmingen Verenigde Staten. Vliegtickets Columbus zijn bij ons dan ook zeer voordelig geprijsd, zodat het voor iedereen mogelijk is om te genieten van het prachtige Ohio. U boekt uw vliegticket Columbus misschien wel vandaag nog! Verblijf in een van de leukste hotels Columbus die u simpelweg online boekt bij World Ticket Center.

Columbus, gelegen aan de oevers van de rivier de Scioto, is behalve de hoofdstad, ook de grootste stad van Ohio. Nadat Ohio in 1803 een staat van de Verenigde Staten was geworden, kon men het niet eens worden over de hoofdstad ervan. In 1812 begon men aan de bouw van Columbus, een geheel nieuwe stad in het centrum van de staat, vernoemd naar Christoffel Columbus. Ohio leent zich overigens zeer goed voor een prachtige rondreis! Boek een huurauto Columbus en bezoek alle mooie plekken in Columbus en omgeving.

Een overvloed aan bezienswaardigheden, musea en architectuur

Op de Scioto Rivier ligt een replicatie van de Santa Maria van Columbus het vlaggen- en bevoorradingsschip waar in 1492 Amerika mee ‘ontdekt’ werd. In Columbus bezoekt u uiteraard het State House, een drieduizend jaar oude grafheuvel, het Museum voor Schone Kunsten en de Columbus Zoo. Schitterend is het Franklin Park Conservatory met prachtige tuinen en serres, maar ook het COSI – een museum over wetenschap en industrie – is meer dan de moeite waard. is goed te doen.

Columbus vliegtickets boekt u zeer voordelig bij World Ticket Center

Vliegtickets Columbus boekt u gemakkelijk online, wilt u liever persoonlijk advies over ons voordelige Columbus vliegticketaanbod, onze Verenigde Staten reisadviseurs staan graag voor u klaar.

Beste reistijd: variabel