Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Colorado Springs

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Colorado Springs

Reizen naar Colorado Springs

Vliegtickets Colorado Springs

Heeft u altijd al een rondreis door de Verenigde Staten willen maken, dan is dit uw kans! Wij hebben Colorado Springs vliegtickets voor u in de aanbieding. Deze geliefde vakantiebestemming leent zich uitstekend voor het maken van een rondreis en niet zomaar een rondreis, u reist namelijk per Colorado Springs huurauto door de mooiste landschappen van de staat Colorado. Ultieme vrijheid hebben, altijd in het bezit zijn van een slaapplek en op ieder gewenst moment kunnen stoppen om te genieten van de schitterende omgeving, dat is waar deze vakantie voor staat! Verwen uzelf met een Colorado Springs vliegticket en aftellen naar deze geweldige reis kan alvast beginnen!

Pikes Peak, Rocky Mountains en warmwaterbronnen

Colorado Springs is een grote stad in de staat Colorado. De stad ligt aan de voet van Pikes Peak, een van de meest bekende bergen in de Verenigde Staten. U bevindt zich hier aan de rand van de bekende Rocky Mountains waar u wordt omringd door prachtige kleuren groen die samensmelten in de mooie beboste omgeving. Colorado Springs bezit een aantal bijzondere warmwaterbronnen waarvan het water een helende werking op uw huid heeft. Veel natuurliefhebbers komen graag naar Colorado Springs, wandelen en bergbeklimmen zijn hier geliefde activiteiten en dat is niet zo gek, omdat bergen zich tenslotte goed lenen voor avontuurlijke activiteiten. Zodra de zon doorbreekt en schijnt over het prachtige landschap, voelt u zich in Colorado Springs de koning te rijk.

Zoek het avontuur op in Colorado Springs

Bent u een avontuurlijk type reiziger, dan voelt u zich in Colorado Springs vast en zeker thuis. Vlakbij Colorado Springs ligt namelijk de Arkansas rivier waar u perfect kunt raften. Het zogenaamde White Water Rafting is een uitdagende en spannende sport die u onder begeleiding kunt beoefenen. Met Pikes Peak Cog Railway maakt u een prachtige treinrit over en om Pikes Peak. Deze treinrit brengt u op adembenemende plekken waar u te voet nooit zou komen.
De Helen Hunt Watervallen in North Cheyenne Canyon Park mag u beslist niet missen tijdens uw vakantie in Colorado Springs. Dit zijn prachtige watervallen waar u schitterende foto’s maakt.

Voordelige Colorado Springs vliegtickets

Maak gebruik van de specialistische USA kennis van World Ticket Center en haal alles uit uw Colorado Springs vliegticket! Wij willen immers graag dat uw reis door de Verenigde Staten aan al uw wensen voldoet. Naast Colorado Springs vliegtickets boekt u bij ons ook zeer aantrekkelijk geprijsde Colorado Springs hotels. U geniet nog lang na van deze droomvakantie.

Beste reistijd: variabel en geheel afhankelijk van uw reisvoorkeuren. 
 

Bezienswaardigheden in Colorado Springs

Colorado Springs is vooral een toeristische stad door haar ligging in de buurt van Pikes Peak en de Rocky Mountains. De stad heeft om die reden dan ook meerdere vakantieparken. Vooral natuurliefhebbers komen naar Colorado Springs. Niet alleen voor de bergen, maar ook voor de hete bronnen.

 

De beste plek om te winkelen in Colorado Springs is The Citadel. In deze ‘Shopping Mall’ vindt u een groot aantal winkels. Het centrum is goed te bereiken vanaf elke plek in de stad en niet alleen een winkelgebied voor mensen uit Colorado Springs, maar ook voor mensen uit omliggende steden en zelfs staten.

Door de prachtige omgeving en vooral de daarbij behorende bergen is klimsport in Colorado Springs erg populair. Er zijn een aantal bedrijven waar u terecht kan als u wilt gaan klimmen. Een voorbeeld van een organisatie die u graag wat lessen geeft vindt u hier.

Vlakbij Colorado Springs ligt de ‘Arkansas’ rivier waar u perfect kunt raften. Het zogenaamde White Water Rafting is een uitdagende en spannende sport die u onder begeleiding kunt beoefenen. Op deze website vindt u meer informatie over deze sport.

Garden of the Gods is een themapark in Colorado Springs dat draait om de bergen en hoe deze zijn ontstaan. Er is genoeg te doen voor de hele familie waardoor u zich niet zult vervelen. Het themapark heeft zelfs winkels en verschillende interactieve activiteiten.

Met Pikes Peak Cog Railway kunt u een prachtig treinritje maken over en om Pikes Peak. Deze treinrit brengt u op adembenemende plekjes waar u anders nooit gekomen was. De website van deze bijzondere treinrit biedt meer informatie.

De Helen Hunt Watervallen in North Cheyenne Canyon Park zijn zeker een bezoekje waard als u in Colorado Springs bent. Aan de voet van de watervallen is een bezoekerscentrum gevestigd dat u op weg kan helpen door de natuurgebieden bij Colorado Springs. Deze locatie is prima via rent a car te bereiken.

‘Seven Falls’ bereikt u in 10 minuten vanaf het centrum van Colorado Springs. Deze watervallen staan op de lijst van internationale watervallen van National Geographic. De watervallen zijn in de zomer elke dag toegankelijk voor toeristen.

Er is een grote Amerikaanse luchtmacht academie gevestigd in Colorado Springs. Dit is een bekende trekpleister van Colorado Springs, maar bovenal worden er natuurlijk piloten opgeleid.