Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Charlotte

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Charlotte

Reizen naar Charlotte

Vliegtickets Charlotte

Het is tijd voor die ene ultieme Verenigde Staten vakantie die begint in het oosten van het land! In de staat North-Carolina ligt de leuke plaats Charlotte met iets meer dan een half miljoen inwoners. Kies voor een heerlijke reis, wacht niet langer en boek uw World Ticket Center vliegticket Charlotte vandaag nog! Misschien gaat u volgende week al op weg naar een droom van een Amerika vakantie. Het land is zo groot, alleen al in North-Carolina is veel te doen Vraag een van onze medewerkers naar de variaties of zoek de tarieven en vluchtschema’s van de vliegtickets Charlotte op via ons online reserveringssysteem. Ook een huurauto Charlotte is zo geboekt en een uitkomst tijdens uw rondreis in het uitgestrekte Amerika!

Afwisselend, sportief Charlotte!

Wist u dat u ook via World Ticket Center snel en eenvoudig online uw hotel Charlotte vast kunt leggen. Wel een prettig idee om van tevoren te weten dat uw slaapplaats geregeld is. En voor de dagindeling hebben we ook wat tips voor u samengesteld. Om de Amerikaanse sportcultuur te proeven, kies dan voor een sportavondje uit. Reserveer tickets voor de Charlotte Bobcats die uitkomen in de hoogste basketball league in de Verenigde Staten, de NBA. Een mooie bezienswaardigheid in Charlotte is de skyline. Het grootste gebouw in deze skyline is die van de ‘Bank of America’. Sommige gebouwen zijn toegankelijk voor publiek en bieden een prachtig uitzicht over de Amerikaanse stad.

Charlotte is een leuke stad!

Bezoek leuke musea! Het Levine Museum of the New South bijvoorbeeld, het vertelt de geschiedenis van het zuidelijk deel van de Verenigde Staten. Of de Mint Museums, zeker de moeite waard en ze genieten daarbij landelijke bekendheid. Het is een verzameling van meerdere kunstexposities, met een lichte nadruk op industriële vormgeving. Ook op het gebied van literatuur komt u aan uw trekken in Charlotte. Bezoek het kleinschalige themapark ‘The Green’. Kinderen vermaken zich in een interactieve omgeving en volwassenen genieten van literatuurgerelateerde informatie. Het massale winkelcentrum Concord Mills’ wordt door de Charlotte bevolking ook bestempeld als een grote toeristische attractie in North Carolina. Het motto van dit winkelcentrum is ‘Eat, Drink, Play’, hier vermaakt u zich gemakkelijk een dag, zeker als u bedenkt dat er een bioscoop en vele restaurants huizen in dit centrum. Ook als u niet van shoppen houdt is er genoeg te beleven in North-Carolina!

Uw vliegticket Charlotte ligt voor u klaar

World Ticket Center print zelf de vliegtickets Charlotte en stuurt ze desgewenst naar u op. U kunt snel en eenvoudig online deze bestemming online boeken, uiteraard zijn onze reisspecialisten u ook graag van dienst per e-mail, telefoon of aan de balie. Bent u woonachtig in het buitenland, neem dan contact op via e-mail, wij streven ernaar u supersnel te antwoorden en doen u altijd een gepaste Verenigde Staten, Charlotte aanbieding.

Beste reistijd: afhankelijk van uw reiswensen en geheel variabel.