Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Charleston

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Charleston

Reizen naar Charleston

Bezienswaardigheden in Charleston

Breng een bezoek aan King Street met z’n talrijke winkels en loop ook even door de Magnolia Plantation and Gardens met een bezoek aan het hoofdgebouw. Bezoek ook enkele bezienswaardigheden rondom de stad: Patriots Point met ’s werelds grootste scheepvaartmuseum, Fort Sumter – een federaal fort gelegen in de haven of de Boone Hall Plantation, een voormalige katoenplantage.

De French Quarter wijk ligt in het historische hart van Charleston. Hier vind u naast prachtige gebouwen de markt van Charleston. De mooiste straten zijn Linguard Street en Church Street.

Savannah is een stadje vlakbij Charleston. De parkjes, de prachtige huizen, de bomen met het spaanse mos, de boottocht over de rivier maken het een stad om eens heerlijk rond te lopen en varen.

In de omgeving ligt het Congaree National Forest dat is vernoemd naar de uitgestorven Congaree Indianen en is een van de weinige floodplain forests die gespaard zijn gebleven. De Congaree River, ten zuiden van het park, overstroomt gemiddeld 10 keer per jaar. In het park komen niet veel hoogteverschillen voor, maar zelfs een klein hoogteverschil heeft direct al veel invloed op de hoeveelheid water en daarmee ook op de diversiteit aan bomen- en plantengroei.