Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Boston

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Boston

Vliegtickets naar Boston

Naar de oostkust van de VS

Bent u van plan een reis naar Amerika te maken, neem dan eens een kijkje bij de tarieven van de World Ticket Center vliegtickets Boston. Deze mooie, grote stad ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten en is een geschikte plek om te beginnen aan een rondreis. Boston ligt bijvoorbeeld niet ver van New York, binnen vijf uurtjes rijden, geniet u al van The Big Apple. Begin eerst met een korte vakantie in Boston zie het als een stedentrip Boston. Leg bijvoorbeeld een aantal nachten een goed hotel Boston vast. Vervolgens kunt u de reis voortzetten per eigen vervoer. Zo kunt u een auto huren in Boston, maar ook een camper huren in Boston behoort tot de mogelijkheden. De Verenigde Staten is in elke staat zeer goed ingesteld op de reiziger die met een camper rondtoert. Begin bij het begin en boek vandaag nog uw vliegticket Boston, het aftellen naar een droomreis kan dan beginnen!

Praktische informatie

  • Taal In Boston spreekt men de Amerikaans Engelse taal.
  • Inwoners In Boston wonen ongeveer 620.000 mensen.
  • Oppervlakte De stad kent een oppervlakte van om en nabij de 125 vierkante kilometer.
  • Ligging Boston ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten. Het is een van de oudste gesticht in 1630 en rijkste steden van Amerika.
  • Tijdsverschil In Nederland is het 6 uur later dan in Boston.
  • Munteenheid Hier betaalt u met de Amerikaanse Dollar.
  • Temperatuur U kunt het klimaat van Boston vergelijken met dat van Nederland. Aangename zomers met temperaturen tussen de 25 ?‹??C en 28 ?‹??C en milde winters met gemiddelden rond het vriespunt.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Boston bedraagt ongeveer 7 uur.
  • Beste reistijd Juni, juli en augustus kennen de meest aangename temperaturen tijdens een bezoek aan Boston. Ook in de overige maanden is het hier goed toeven, er is veel te doen voor de toeristen.

Handig om te weten

Sommige landen kennen bepaalde vaccinatieadviezen voor toeristen. Sommige vaccinaties zijn verplicht in bepaalde landen. Uw huisarts kan u hier optimaal over informeren, maar ook online kunt u achterhalen of inentingen vereist zijn. Vaccineren is mogelijk bij Thuisvaccinatie.nl, bij de plaatselijke GG & GD of uw huisarts. Aangezien de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen, kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Of er voor uw bestemming vaccinaties verplicht zijn of aanbevolen worden kunt u zelf het beste controleren op www.cibt.nl. Als uw vakantie niet langer dan 90 dagen duurt en als u in het bezit bent van een retourticket, heeft u geen visum nodig om langs de douane van de Verenigde Staten te komen. Let op: Vanaf 12 januari 2009 is een Elektronische Reistoestemming (ESTA) verplicht voor alle reizigers die naar of via de Verenigde staten reizen.

Wij wensen u een fijne tijd in Boston!