Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Anchorage

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Anchorage

Reizen naar Anchorage

Vliegtickets Anchorage

Reis mee naar de meest noordelijke staat van de Verenigde Staten, Alaska. Vliegtickets Anchorage zijn bij World Ticket Center namelijk zeer aantrekkelijk geprijsd. Gelegen tussen Canada en Rusland is Alaska de grootste staat van Amerika waar u wordt getrakteerd op een schitterend landschap. De oorspronkelijke bewoners waren de eskimo’s en indianen, deze rijke geschiedenis komt tot leven in de verschillende musea. Anchorage is de grootste stad van Alaska en wij raden u aan deze mooie omgeving te ontdekken per Anchorage huurauto. Boek vandaag nog een vliegticket Anchorage, zodat u binnen de kortste keren geniet in het mooie Alaska.

Veel te beleven in Anchorage

De Coastal Trail is een prachtige route dwars door Anchorage die veel vakantiegangers per fiets ontdekken. Het pad loopt langs het water door onder andere Earthquake Park en Kincaid Park. Ongeveer een uurtje rijden vanaf Anchorage ligt de drukst bezochte bezienswaardigheid in Alaska, de Portage Glacier. Dit is een gletsjer met een lengte van meer dan acht kilometer en is anderhalve kilometer breed. Vergeet uw camera niet mee te nemen om dit imposante natuurverschijnsel vast te leggen. Na een actieve dag is het heerlijk terug te keren naar een goed hotel. Wij regelen voor u alleen de beste Anchorage hotels.

Bijzondere bergen en Nationale parken

Beklim de hoogste berg van Alaska, de indrukwekkende Mount McKinley in Anchorage, maak een bootexcursie over de bijzondere Yukon River en geniet in Denali National Park. De hoofdstad van Alaska is Juneau, deze stad is alleen per boot of vliegtuig bereikbaar. In deze bijzondere stad bent u dus even helemaal weg van de rest van de wereld. Neem beslist de Mount Roberts Tramway, dit is een kabelbaan die u helemaal naar de top van de berg Mount Roberts brengt, u geniet hier van een magnifiek uitzicht over Alaska.

Alaska bezit een schitterend landschap

U verkent tijdens deze vakantie een schitterend gebied dat wordt gedomineerd door bergen en sneeuw. Vissen, kamperen en bergbeklimmen zijn geliefde activiteiten in dit prachtige deel van de Verenigde Staten. Alaska breekt alle records van de Verenigde Staten, het is de grootste staat, heeft de langste kustlijn, de hoogste bergen en de meeste nationale parken. Let er op dat niet alle nationale parken per huurauto te bereiken zijn, u dient soms per boot of vliegtuig te reizen om te genieten van de mooiste natuurverschijnselen die u ooit heeft gezien.

Uw Anchorage vliegticket boekt u voordelig bij World Ticket Center

Met uw Anchorage vliegticket reist u af naar het mooie Alaska. Vele reizigers gingen u al voor, Anchorage is hele leuke stad en met de voordelige Anchorage vliegtickets van World Ticket Center is uw vakantie nog eens betaalbaar ook.

beste reistijd: variabel.