Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Groenland

Vluchten naar Groenland

Heeft u zin in een avontuurlijke vakantie, reis dan af naar het prachtige Groenland. Ten noordoosten van Canada ligt dit grootste eiland ter wereld dat voor maar liefst 80 procent is bedekt met een dikke ijslaag. Alleen de kuststrook met name in het westen en zuiden is bewoonbaar. Wacht niet langer en boek een vliegticket Groenland. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want vliegtickets Groenland zijn bij World Ticket Center zeer aantrekkelijk geprijsd. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten. U raakt hier betoverd door de fascinerende landschappen en uitzichten, want Groenland betovert iedereen!

Bezoek in maart het indrukwekkende sneeuwsculptuurfestival

Langs de kuststroken vindt u prachtige fjorden en gletsjers. Het is aan te raden uw camera altijd bij u te dragen, want ieder moment komt u wel iets bijzonders tegen op Groenland. Bent u in de maand maart op het eiland, dan mag een bezoek aan het indrukwekkende internationale sneeuwsculptuurfestival niet ontbreken. Dit festival vindt jaarlijks plaats in Nuuk, de hoofdstad van Groenland en de mooiste sculpturen komen hier voorbij. Wellicht verblijft u wel in een van de Groenland hotels in de hoofdstad en heeft u uitzicht op de prachtige ijssculpturen.

Prachtige pooldieren, Noorderlicht en bergbeklimmen op Groenland

Er gebeuren veel bijzondere dingen op Groenland. Zo gaat bijvoorbeeld de zon in de zomer niet onder en kunt u in de herfst en in de winter het bijzondere Noorderlicht bewonderen. Uiteraard leven hier de pooldieren ijsberen, walvissen, rendieren en walrussen. Avonturiers halen tijdens deze vakantie echt hun hart op tijdens het bergbeklimmen, wandelen, vissen en mountainbiken. U komt op de mooiste plekjes van het eiland. Ontdekt u het eiland liever op een iets minder actieve manier, boek dan een Groenland huurauto.

Verwen uzelf met een voordelig vliegticket Groenland

Met een vliegticket Groenland geeft u uzelf een heerlijke vakantie cadeau dat garant staat voor avontuur. Het eiland is voor zowel jong als oud zeer indrukwekkend. U bent slechts een vliegticket Groenland verwijderd van een droomvakantie.

Populaire bestemmingen in Groenland

Alle bestemmingen in Groenland