Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Calgary

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Calgary

Reizen naar Calgary

De reis gaat naar Calgary

Uw vliegtickets Calgary staan hoog op het verlanglijstje en u heeft behoefte aan wat extra informatie. Online is veel te vinden over deze bestemming, maar ook onze reisspecialisten kunt u benaderen voor meer informatie. Dit doet u bijvoorbeeld per telefoon of stuur een e-mail. Nog persoonlijker maakt u het, door een bezoek te brengen aan onze reiswinkel in hartje Amsterdam. Op deze website kunt u alvast zien wat uw vliegtickets Calgary gaan kosten. En ook een aantal hotels Calgary zijn via de website van World Ticket Center direct te boeken. U kunt Calgary op vele manieren ontdekken:
Een camper huren in Calgary u begint in deze leuke stad aan een rondreis
Een stedentrip Calgary niet een eerste keuze voor velen die een stedentrip bestemming zoeken, maar zeker een optie als de vliegtickets Calgary in de aanbieding zijn
Een zonvakantie Calgary Ook hier kunnen de zomers heerlijk zijn
Een rondreis Calgary U kunt bij World Ticket Center een auto huren in Calgary, waarmee u de omgeving ontdekt

Praktische informatie Calgary

  • Taal In Calgary spreekt men Engels en Frans, dus u kunt er goed uit de voeten met Engels.
  • Inwoners Hier wonen bijna 1,1 miljoen mensen.
  • Oppervlakte De stad is uitgestrekt en kent 721 vierkante kilometer landoppervlakte.
  • Ligging – Calgary is de grootste stad van de Canadese provincie Alberta, gelegen op ongeveer 80 kilometer afstand van de Rocky Mountains. De stad is een populaire bestemming voor wintersporters door het grote aantal nabijgelegen vakantieparken in de bergen.
  • Tijdsverschil In Calgary is het 8 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid In Canada betaalt u met de Canadese Dollar.
  • Temperatuur Gemiddelden in de winter liggen rond de -5°C, in de zomer rond de 23°C.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Calgary bedraagt ongeveer 9 uur.
  • Beste reistijd Geheel afhankelijk van uw vakantiesoort. Wintersporters kiezen niet voor de warmste maanden juni, juli en augustus.

Vliegtickets Calgary

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar de beste vliegtickets Calgary? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze reisdeskundigen. U kunt hen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord. En dat geldt ook voor onze medewerkers in de reiswinkel. World Ticket Center is gevestigd in een historisch pand. U bezoekt ons in hartje Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal 159.

Overigens kunt u naast uw vliegtickets ook direct uw hotel Calgary vastleggen en een auto huren in Calgary!