Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Dubai

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Dubai

Vliegtickets naar Dubai

De charme van Dubai

Steeds meer reizigers vallen voor de charme van Dubai, want er kleven heel veel voordelen aan een vliegticket Dubai. De reisduur bijvoorbeeld, binnen 6 uur en 30 minuten vliegen zit u er al. Dubai is een bijzondere stad, gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten, dat inmiddels een gevestigde naam heeft onder toeristen die houden van een groot aandeel zon tijdens hun vakantie. En de zon schijnt er volop! Daarbij zijn de vliegtickets Dubai altijd hartstikke scherp geprijsd bij World Ticket Center en ook uw hotel Dubai is goed betaalbaar. Overal in Dubai geldt: u bepaalt waar de luxe begint en eindigt. Verwen uzelf vandaag nog met een zonvakantie Dubai.

Handig om te weten

U kunt hier het gehele jaar genieten van zon, zee en strand. De gemiddelde temperatuur in de zomer is 39°C en in de winter is dit 22°C gemiddeld. In Dubai is tijdsverschil met Nederland, afhankelijk van het seizoen in onze zomermaanden is het twee uur later in Dubai, in de winter is dit 3 uur. De munteenheid in de Verenigde Arabische Emiraten is de Dirham en men spreekt hier Arabisch. Wees gerust, in de toeristische streken beheerst men ook de Engelse taal.

De charme van Dubai

De charme van Dubai ervaart iedereen weer anders, maar dat iedereen als een blok valt voor zon, palmen en goudgele stranden is duidelijk. Dubai ontdekt u te voet, per taxi op openbaar vervoer, maar ook een huurauto Dubai kan van pas komen. Bereid u dus voor op prachtige stranden, moderne eetgelegenheden met een oosters tintje en wolkenkrabbers waar men u tegen zegt! Dubai vliegtickets worden steeds populairder en dat is niet zo gek, want het weer is een echte zekerheid en in Dubai is zoveel te doen. Het is een zeer bijzondere ervaring om in deze oliestaat rond te dwalen. De rijkdom is overal te zien. Dubai is een heerlijke tropische stad. Schitterend om te zien is het enige zeven sterrenhotel ter wereld. Het Burb al Arab hotel dient u beslist te bezoeken! De letterlijke betekenis van Burb al Arab is de Toren van de Arabieren. Het is dan ook het hoogste hotel ter wereld en bevindt zich op een kunstmatig eiland. Een uniek hotel om te bekijken!

Bent u nieuwsgierig naar de Verenigde Arabische Emiraten, overweeg dan zeker een vliegticket Dubai!