Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Koeweit

Vluchten naar Koeweit

Boek vandaag nog uw vliegticket Kuweit en ontdek dit bijzondere land in het Midden-Oosten. Een rijke oliestaat die grenst aan Saoedi-Arabië en Irak. De kustlijn tekent zich af tegen de Perzische Golf en dat is maar goed ook, want door de warmte en droogte koelt men tenminste lekker af in zee. U heeft een mooie reis voor de boeg met uw vliegticket Kuweit. Kuweit is een rijk olieland, tamelijk droog en zeer warm, maar desalniettemin zeer geschikt om te bezichtigen per Kuweit huurauto. U boekt bij World Ticket Center gemakkelijk online een huurauto.

Ontdek Kuweit en de woestijn

Het is niet direct een bestemming waar men aan denkt als men een vakantieland uitkiest, maar de Midden-Oosten liefhebbers weten wel beter. Ondanks het hete, droge klimaat zijn hier vele wonderen der natuur te aanschouwen. Denk bijvoorbeeld aan de enorme woestijn in het binnenland, die voornamelijk uit grind bestaat. Maar ook de sikkelduinen, de heuvels en de immense zandvlaktes. En dan ineens uit het niets de oases, werkelijk fenomenaal te noemen. En ook de moerassen niet te vergeten, die weer meer te vinden zijn in de buurt van de zee.

Kiest u voor Kuweit dan is het te overwegen om naar Kuweit-stad af te reizen. Ook hier heeft World Ticket Center voor u de leukste Kuweit hotels geselecteerd. Helaas is het Nationaal Museum grotendeels verwoest tijdens de oorlog, maar de gerestaureerde overblijfselen herbergen mooie tentoonstellingen. Bezoek hier ook een van de drie torens, waarvandaan u een mooi uitzicht heeft over het historisch centrum van de stad en het oude paleis.

Vlieg naar Kuweit

Met World Ticket Center vliegtickets Kuweit bent u gegarandeerd het voordeligst uit, onze Midden-Oosten experts beantwoorden graag al uw vragen en verzorgen desgewenst een op maat gemaakt reisschema. Kuweit is een van de bestemmingen die in opkomst is. Wij printen zelf uw vliegticket Kuweit, wij verzorgen uw reis van a tot z. Schroom niet en neem contact met ons op.

Populaire bestemmingen in Koeweit

Alle bestemmingen in Koeweit