Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Armenië

Vluchten naar Armenië

Met een vliegticket Armenië reist u af naar de oudste christelijke staat ter wereld. Een land dat geografisch tot Azië behoort, maar cultureel en historisch eerder tot Europa wordt gerekend. Het is een bijzonder land, een van de weinige landen ter wereld die niet aan een zee grenst. Daarentegen zijn er veel meren en rivieren en daardoor leent dit bergachtige land zich perfect om per huurauto Armenië te verkennen. Armenië doet u verbazen, hier kunt u urenlange wandelingen maken in de mooie uitgestrekte natuur.

Bergachtig met mooie meren

Zoals genoemd is Armenië een bergachtig land, waar u meerdere landschappen kunt ontdekken, van semiwoestijn tot uitgestrekte vlaktes, alpine weiden en subtropische bossen. Inderdaad een grote diversiteit, in dit land vervelen reizigers zich niet. De hoofdstad van Armenië, Jerevan, behoort tot een van de oudste steden ter wereld, al merkt u daar op het eerste gezicht niet veel van, want de stad doet zeer Russisch hedendaags aan. Als u verder rondkijkt ontdekt u mooie kathedralen, kloosters en tempels die de historie van Armenië gracieus uitstralen. U vindt de klassieke gebouwen door heel Armenië, cultuurproevers halen hier hun hart op.

Uiteraard boekt u bij World Ticket Center de leukste hotels Armenië tegen scherpe tarieven. De beste tijd om Armenië te bezoeken zijn de maanden mei, juni, september en oktober. De temperaturen zijn dan aangenaam, niet te warm en ook in de avonden koelt het niet te veel af.

Boek uw vliegticket Armenië vandaag nog

Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar, samen met hen bespreekt u alle Armenië mogelijkheden en wie weet vliegt u volgende week al naar dit fijne vakantieland, zeer geliefd onder de avontuurlijke en sportieve reizigers. Wacht niet te lang, want u wilt de vliegticket Armenië aanbiedingen niet missen. Vraag ook naar onze Armenië mogelijkheden wat betreft hotels en huurautos, boek uw ideale vlucht en het aftellen kan beginnen. World Ticket Center denkt met u mee, ook vanuit Armenië!

Populaire bestemmingen in Armenië

Alle bestemmingen in Armenië