Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Goedkope vliegtickets Curacao

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Curacao

Vliegtickets naar Curaçao

Curaçao, eiland in de Carribean!

Voor een reis naar een verre tropische bestemming als Curaçao maar ook in het geval van een vakantie dichter bij huis kunt u trachten de volgende vragen te beantwoorden. Bent u een liefhebber van rust of juist van drukte? Bent u het avontuurlijke type en kiest u voor een rondreis Curaçao of verblijft u liever in een appartement of een hotel Curaçao? Is er de noodzaak tijdens uw reis om per eigen vervoer te reizen of kiest u voor taxi’s dan wel openbaar vervoer. Ook heeft u de mogelijkheid beschikbaar een auto te huren op Curaçao. Denk na over wat u wilt en verwacht, zo kunt u pas echt een gerichte vakantiekeuze maken. De website van World Ticket Center probeert altijd in te spelen op vakantievraagstukken, zodat u een vakantie kiest die daadwerkelijk bij u past. Informeer naar alle ins en outs wat betreft een vliegticket Curaçao. Er zijn zoals u vast weet vele vliegticketaanbieders en al deze luchtvaartmaatschappijen hebben hun specifieke karakteristieken. Waar de een luxe en hoogstaande service hoog in het vaandel heeft staan, presenteert de ander zichzelf als een low cost luchtvaartmaatschappij. Wees er bij de laatste op bedacht dat u aan boord betaalt voor versnaperingen en drankjes. Aan alles hangt een prijskaartje en u beslist wat u wilt uitgeven aan een vliegticket Curaçao. Zoals gezegd staat meer service zoals maaltijden aan boord, voldoende beenruimte en on board entertainment veelal garant voor een hoger vliegtarief. Hecht u hier echter minder waarde aan en besteed u de euro’s liever op de plaats van bestemming, dan kan uw vliegticket Curaçao weleens zeer voordelig uitpakken.

Praktische informatie Curaçao

  • Taal Op dit heerlijke tropische eiland spreekt men hoofdzakelijk Nederlands en Papiamento.
  • Inwoners Op Curaçao wonen ongeveer 131.000 mensen.
  • Oppervlakte Het eiland heeft een oppervlakte van 444 vierkante kilometer.
  • Ligging Curaçao is een tropisch eiland, gelegen in het zuidelijke deel van de Caribische Zee. Het vormt samen met Bonaire, en Aruba, de Benedenwindse Eilanden; ook wel de ABC-eilanden genoemd. Curaçao is van deze drie eilanden het grootst.
  • Tijdsverschil In Nederland is het in de zomer 6 uur later dan in Curaçao en in de winter 5 uur later.
  • Munteenheid U betaalt op Curaçao met de Antilliaanse Gulden.
  • Temperatuur Deze bestemming is het gehele jaar door aantrekkelijk met gemiddelde temperaturen van 27?‹??C, dag in, dag uit. In de maanden februari tot en met juni valt de minste regen.
  • Vliegduur Curaçao vliegtickets behoren tot de verre bestemmingen, de vliegduur Amsterdam Curaçao bedraagt ongeveer 12 uur.
  • Beste reistijd Ontsnap aan de Nederlandse winter en reis dan af naar de heerlijke tropische zon op het eiland Curaçao. Februari tot en met juni is de drogere periode.

Werkwijze World Ticket Center

Vliegtickets Curaçao koopt u voor zeer voordelige tarieven bij World Ticket Center. Wij hebben de vliegticket zoekmachine op de website zo ingericht dat u direct de vliegtarieven en -tijden kunt aflezen en desgewenst meteen uw vluchten kunt vastleggen. Betreft het een online ticket, dan ontvangt u alle gegevens op het door u in gevulde e-mailadres. Print de gegevens zelf uit en neem deze mee naar de luchthaven van vertrek. Overige vliegtickets printen wij zelf uit. U kunt ze bij ons ophalen, maar wij kunnen ze ook toesturen.