Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Bahamas

Vluchten naar Bahamas

Met meer dan 700 eilanden in het Caribisch gebied is dit een geweldig vakantieland. Het ligt noordelijker dan Cuba, maar de ligging is absoluut even mooi. World Ticket Center neemt u graag mee naar de Bahamas, een tropische droombestemming. Met een vliegticket Bahamas reist u af naar een turquoise gekleurde en ongekend heldere zee met parelwitte stranden. Afhankelijk van de grootte van het Bahamas eiland dat u kiest, raden wij het aan om naast uw vliegticket Bahamas, ook te informeren naar een huurauto Bahamas. Een superleuke manier om de verschillende eilanden te verkennen.

De prachtige Bahamas

De Bahamas zijn een geliefde zonvakantiebestemming onder Amerikanen, maar ook steeds meer Europeanen ontdekken de charme van de Bahamas. De eilanden zijn stuk voor stuk prachtig, de stranden stralen u tegemoet, de zee is prachtig turquoise van kleur en de natuur biedt veel excursiemogelijkheden. Zo zijn er stranden op onbewoonde eilanden waar de zusterhaaien dagelijks gevoerd worden. Mooi om mee te maken. En na een picknick op datzelfde strand ziet u misschien wel in de verte de leguanen die zich opwarmen aan de zon.

Nassau is de hoofdstad van de Bahamas en kent prachtige stranden, een drukke haven, een leuk nachtleven en een smaakvolle keuken. Hier heeft u een fijne vakantie. Zeker als u kiest voor een van de hotels Bahamas die u gemakkelijk online kunt boeken bij World Ticket Center. Ook zijn er een aantal mooie duiksites te bezoeken, waarbij u niet per se hoeft te duiken, snorkelen is ook een leuke ontmoeting met de rijke Caribische onderwaterwereld.

Uw vliegtickets Bahamas bij World Ticket Center

Heeft u interesse in een bijzondere rondreis op een van de Bahamas eilanden? Of misschien wilt u wel eilandhoppen. Dan is een vliegticket Bahamas echt iets voor u, een mooie zonvakantiebestemming waar u een prachtige tijd kunt beleven. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets online boeken of neem contact op met een van onze adviseurs.

Populaire bestemmingen in Bahamas

Alle bestemmingen in Bahamas