Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Zwitserland

Vluchten naar Zwitserland

Zwitserland is een van die landen waar u het gehele jaar naartoe kunt reizen en World Ticket Center heeft dan ook het gehele jaar door de leukste aanbiedingen voor vliegtickets Zwitserland. Het land van de mooie Zwitsers Alpen, heerlijke chocolade en eindeloze wandel-, fiets- en wintersportmogelijkheden leent zich ook voor een op maat gemaakt rondreis. Boek vooraf uw huurauto Zwitserland bij World Ticket Center en neem ook een kijkje bij ons hoteloverzicht Zwitserland!

Basel, Genève en Zurich

Uw vliegticket Zwitserland brengt u naar een van bovenstaande steden. Basel is de cultuurstad bij uitstek, als u wilt kunt u er meer dan 40 musea bezoeken, maar misschien vindt u dit iets te veel van het goede. Maak er een mooie stadswandeling, het historisch centrum met haar oude karakteristieke panden wordt afgewisseld met gebouwen die men tot belangrijke hedendaagse architectuur rekent. Genève is een schitterende stad gelegen aan het gelijknamige meer, dat ook wel le lac du LÉman wordt genoemd. De oude Kathedraal en de Fontein van Genève zijn mooie bezienswaardigheden.

Zurich heeft ook al zo een prachtige ligging als Genève, het ligt ook aan een meer en bij goed weer zijn vanaf de stad en de heuvels rondom de stad de Alpen in de verte te zien. Uiteraard zijn er in het najaar, de winter en het begin van ons voorjaar volop wintersportvakanties te boeken naar Zwitserland. Een geweldig land om een weekje op de lange latten te staan. Toch ontdekken steeds meer mensen de Zwitserse zomers, want ook in deze tijd van het jaar is het hier heerlijk vakantie vieren.

Uw Zwitserland vliegticket vandaag nog boeken

U boekt als u wilt vandaag nog uw vliegticket Zwitserland, waarbij u kiest voor een wintersportbestemming of juist een vakantiereis in de andere perioden van het jaar, want ook in de lente, de zomer en het najaar is het in Zwitserland mooi vakantie vieren, zeker als u houdt van de zon. Niets zo lekker als de heerlijke wintersportzon. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden of boek uw vliegtickets Zwitserland, auto en hotel gemakkelijk online.

Populaire bestemmingen in Zwitserland

Alle bestemmingen in Zwitserland