Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Zweden

Vluchten naar Zweden

Zin om naar een van de meest rijke, welvarende landen ter wereld af te reizen. Dan is een vliegticket Zweden voor u een echte aanrader. Zweden staat bekend om haar mooie natuur, in de immense natuurreservaten vindt u elanden, beren en lynxen. Maar ook de natuurverschijnselen middernachtzon en het noorderlicht trekken toeristen naar het noorden van Zweden. U leest het goed, een vliegticket Zweden is lang zo gek nog niet. En uw huurauto Zweden is ook zo geboekt bij World Ticket Center.

Zweden en dan bijvoorbeeld naar Stockholm

Wij weten het zeker, als u afreist naar Zweden, wordt u een beetje verliefd op dit land. Het is er wonderbaarlijk mooi. Neem nu bijvoorbeeld de oude havenplaats GÖteborg, u heeft een prachtig zicht op de stad vanaf de Hoofdstraat, maar ook vanaf de heuvel Masthugget. In Stockholm reist u af naar de Vikingennederzetting Birka, gelegen op een eiland in een meer nabij de stad en wandelt u rond in het Stockholms slot, een prachtig koninklijk paleis, dat gedeeltelijk nog steeds in werking is. Vergaap u aan het mooie Centraal Station, waar u de metro, bus of tram pakt naar een van de mooie bezienswaardigheden. En in Östersund in het midden van Zweden is het prachtig mooi, maar kan het soms wel heel koud worden. Het is een centrale plek van waaruit u eigenlijk op alle mogelijke manieren Zweden kunt bereizen. De HÖga kusten (de Hoge Kust) is een van de trekpleisters van Ornskoldsvick, die u ook beslist niet mag overslaan tijdens een reis door Zweden.

Zweden kent vele hotels en World Ticket Center selecteerde voor u de beste hotels Zweden tegen de beste tarieven. Ons hotelaanbod is zeer divers en geschikt voor elk budget, bekijk op uw gemak de tarieven en hotelomschrijvingen online of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.

Boek uw Zweden vliegtickets in een mum van tijd

Onze deskundige reisadviseurs zijn al even enthousiast als u als het gaat om een vakantie naar het soms sneeuwwitte Zweden. En de tarieven van uw vliegtickets Zweden zijn zeer voordelig geprijsd. Waar wacht u nog op, boek uw droomvakantie naar dit prachtige Scandinavische oord.

Populaire bestemmingen in Zweden

Alle bestemmingen in Zweden