Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Turkije

Vluchten naar Turkije

Er even helemaal uit en de zon opzoeken met een vliegticket Turkije. In dit vakantieland bij uitstek heeft u de tijd van uw leven, of het een nu een all inclusive hotel is waar u vertoeft, een last minute in een leuk appartement betreft, of u kiest voor een rondreis per Turkije huurauto, met een vliegticket naar de Turkije bent u er echt even helemaal uit. En ook de Turkije hotels zijn stuk voor stuk te boeken bij World Ticket Center! Met uw vliegticket Turkije geniet u van een heerlijk zonnig klimaat, ook in de Nederlandse winter en al helemaal van de fijne Turkse keuken.

Ankara, Antalya, Izmir, Bodrum en Istanbul

Zomaar een paar steden in Turkije die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. En er zijn er nog zoveel meer, ook wij kunnen maar moeilijk kiezen. Met een vliegticket Turkije kiest u zelf de plaats van bestemming en elke stad heeft weer zijn eigen specifieke kenmerken. Ankara bijvoorbeeld, deze hoofdstad van Turkije heeft een prachtige citadel. In de kern van de historische binnenstad, gelegen op een heuvel spendeert u zomaar een dag of twee en waant u zich in andere tijd, in een ver verleden.

Istanbul is de grootste stad van het land en ligt aan het water van de Bosporus, geroemd om de Blauwe moskee en het Topkapi Paleis – ook een museum overigens. Maak in Istanbul een uitstapje naar de Prinseneilanden gelegen in de Zee van Marmara. Antalya is een leuke badplaats aan de Middellandse Zee, met een mooie haven en fijne winkels. In Izmir bezoekt u het Ataturk museum en geniet u van de leuke markten, waaronder de Agora markt. Bodrum is een echte zonvakantiebestemming, waar u mooie musea bezoekt en wandelt over de drukke boulevard tijdens zwoele zomeravonden.

Uw vliegticket Turkije ligt voor u klaar

World Ticket Center print zelf de vliegtickets Turkije en stuurt ze desgewenst naar u op. U kunt snel en eenvoudig online deze zomerse bestemming online boeken, die zich overigens ook uitstekend leent voor een winterzonvakantie. Uiteraard zijn onze reisspecialisten u ook graag van dienst per e-mail, telefoon of aan de balie.

Populaire bestemmingen in Turkije

Alle bestemmingen in Turkije