Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Sevilla

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Sevilla

Reizen naar Sevilla

Vliegtickets Sevilla

Spanje is het Europese vakantieland bij uitstek en in trek bij het merendeel van de Nederlandse bevolking. Een van de prachtige Spaanse steden is Sevilla. Bij World Ticket Center boekt u tegen scherpe prijzen een vliegticket Sevilla. Dit is een stad naar uw hart, zeker als u een type bent dat geniet van vroeger tijden en heerlijk eten. In Sevilla wandelt u langs prachtige gotische bouwwerken en dineert u in kleine tapasbarretjes. Spaans genieten met een vliegticket Sevilla!

Het hart van Andalusië

Sevilla kent meer dan een miljoen inwoners en ligt in de zuidelijke streek Andalusië, behoorlijk landinwaarts. Verblijf in een van de mooie hotels Sevilla en uw verblijf in Spanje kan nu al niet meer stuk. Sevilla is een geliefde Spanje bestemming en dat is logisch. Zoveel mooie plekken om te bezoeken. Oude tijden herleven als u rondwandelt in de omgeving van de Giralda. Deze prachtige klokkentoren van de kathedraal, is hét symbool van Sevilla. De toren is 97 meter hoog en was in het Moorse verleden een minaret. Bezoek ook zeker het huis van Pilato, dat wij architecturaal gezien een van de meest boeiende gebouwen van Sevilla vinden. Het huis bestaat uit een mengelmoes van stijlen: gotiek- mudéjar-kunststijl en renaissancestijl. Verder is de in 1276 gebouwde kerk Iglesia de Santa Ana een bezoekje waard. Graag bezocht door haar fraai versierde altaar en doopkapel.

Spaanse passie, de flamenco

Of u nu op doorreis bent en kiest voor autohuur Sevilla of uw gehele vakantie in deze Andalusië stad doorbrengt, een must see is de wijk Trianga. In deze wijk in Sevilla zou de Flamenco zijn ontstaan, of in ieder geval vanuit hier raakte de passievolle dans in opkomst. Laat u betoveren door deze Spaanse dans en waag u er zelf ook aan. Lokaal komt u genoeg Flamenco workshops tegen, een gebeurtenis die u niet snel meer vergeet.

Kiest u voor een vliegticket Sevilla, dan betekent dit niet automatisch dat u op een en dezelfde plek dient te blijven. Er zijn vele mogelijkheden om ook andere steden te bezoeken. Per auto, maar ook via binnenlandse vluchten bereikt u prachtige Spaanse steden als Barcelona en Madrid of combineert u stad en eiland en verblijft u enkele dagen op Mallorca, Menorca of Ibiza. Laat u verleiden door een World Ticket Center vliegticket Sevilla en boek vandaag nog.