Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Santiago de Compostela

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Santiago de Compostella

Reizen naar Santiago de Compostela

Vliegtickets Santiago de Compostela

Heeft u altijd al die geweldige reis naar het meest bekende bedevaartsoord in Spanje willen maken? Reis dan met een vliegticket Santiago de Compostela voordelig af naar dit geliefde oord! Spanje is een van onze topbestemmingen in Europa! En dat is geheel terecht, de vriendelijke bevolking, de mooie natuur en de voortreffelijke Spaanse lekkernijen maken Spanje een droom van een bestemming dicht bij huis. Boek een vliegticket Santiago de Compostela, gelegen in het noordwesten van Spanje. Kies bij World Ticket Center voor een van de hotels Santiago de Compostela en geniet van een huurauto Santiago de Compostela waar u heel Spanje mee ontdekt! En misschien wel de grens bij Frankrijk of Portugal oversteekt.

Spanje betovert!

Santiago de Compostela is een mystieke plek, hier begeeft u zich in een sfeer van vroeger tijden en daar staat dit bedevaartsoort in het noordwesten van Spanje ook om bekend. Jeruzalem en Rome zijn de meest bekende bedevaartsoorden, maar Santiago de Compostela doet er niet veel voor onder. Ten tijde van de middeleeuwen is de bodem gelegd voor de huidige aandacht. Vanuit de hele wereld komen pelgrims af op de stad om de heilige apostel Sint Jakob te eren, hij zou begraven zijn in Santiago de Compostela. Daarom is de stad een van de belangrijkste christelijke bedevaartsoorden. Pelgrims uit heel Europa volgen de zogenaamde Camino de Santiago Camino betekent weg – die leidt naar deze stad.

Voordelige vliegtickets Santiago de Compostela

U boekt uw vliegticket Santiago tegen zeer schappelijke tarieven en het verblijf in dit bijzondere gebied is zeer betaalbaar. In Spanje heeft iedereen het naar zijn zin, dus wacht niet langer en geef uzelf een vliegticket Santiago cadeau. Neem ook eens een kijkje bij de tarieven van vluchten naar Vigo, Valladolid en Santander.

Beste reistijd: mei, juni en september.