Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Santa Cruz de la Palma

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Santa Cruz (La Palma)

Reizen naar Santa Cruz de la Palma

World Ticket Center

Santa Cruz de la Palma heeft een aantal interessante bezienswaardigheden. De Avenida Maritima is de boulevard van Santa Cruz. Hier zijn een aantal historische panden te vinden die de moeite waard zijn om te bekijken. Aan de Avenida Maritima is tevens een kasteel gebouwd om vroeger de stad te beschermen tegen piraten. De Calle O’Daly is de belangrijkste straat van de stad. In deze hoofdstraat zijn historische oude gebouwen en herenhuizen te vinden , zoals het Casa Monteverde en het Palacio de Salazar. De vele balkons in het centrum laten de geschiedenis van de stad zien. Overige attracties zijn de historische Plaza de España met de nabij gelegen kerk van El Salvador.

Santuario de Nuestra Señora de Las Nieves is ongeveer 4 km van Santa Cruz. Hier bevindt zich de bedevaartskapel Señora de Las Nieves van de beschermheiligen van het eiland. Het beeld van de “jongvrouw van de sneeuw” werd in Vlaanderen gemaakt in de 14e eeuw, maar kwam pas veel later op het eiland aan. Haar gewaad is met edelstenen bezet en ze staat op een altaar uit bewerkt zilver.

Er zijn diverse restaurantjes en winkeltjes in Santa Cruz te vinden en het nachtleven is er bruisend. Er zijn hier diverse bars, clubs en discotheken waar je tot in de late uurtjes terecht kan.