Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets San Sebastian

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar San Sebastian

Reizen naar San Sebastian

Vliegtickets San Sebastian

Het is tijd voor een heerlijke periode in het mooie noorden van zonvakantieland Spanje. Met een vliegticket San Sebastian ontdekt u het echte Spanje. San Sebastian ligt in het noorden van het land in de provincie Guipúzcoa. De populaire badplaats en studentenstad heeft 178.000 inwoners en ligt vlakbij de Franse grens. Het stadje heeft naast prachtige stranden een historische centrum vol met winkeltjes, cafés en restaurants. De stad heeft een rijke geschiedenis, veel cultuur en de natuur in de omgeving is prachtig. U kunt zich dan ook voorstellen dat uw hotel San Sebastian pico bello in orde is.

Het strand en de boulevard

Playa de la Concha is het populairste strand van de stad. Langs het strand loopt een boulevard waar het ’s avonds gezellig druk is. Hier kunt u goed eten en prima uitgaan in de vele clubs en barretjes. Het Plaza de la Constitución is het centrale plein midden in het historische centrum. Geniet hier van de romantische huizen met blauwe en oranje luiken en diverse arcaden. Vroeger werden de balkons gebruikt als tribune wanneer er stierengevechten op het plein georganiseerd werden.

Castillo de Santa Cruz en meer

Op de top van de Monte Urgell staat een beeld van Jezus die over de stad heen kijkt. Ook vind u hier de ruïnes van een oud kasteel, het Castillo de Santa Cruz de la Mota, met diverse uitkijktorens en oude kanonnen. De Monte Igueldo is het hoogste punt van de stad. Het uitzicht is hier prachtig. Via een kabelspoorweg komt u op de top van de berg, waar zich een amusementspark voor kinderen bevindt. Overigens kunt u met een huurauto San Sebastian alle kanten op. U bent zo in leuke plaatsen als Zaragoza, Valladolid, Bilbao en Santander.

Voordelige vliegtickets San Sebastian

Dit belooft een heerlijke tijd te worden in het noorden van Spanje. Bij World Ticket Center boekt u de meest voordelige Spanje vliegtickets. San Sebastian is een droom van een Zuid-Europa bestemming.