Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Palma Mallorca

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Mallorca

Vliegtickets naar Mallorca

Hoe werkt het bij ons?

Vliegtickets Palma de Mallorca koopt u voor zeer voordelige tarieven bij World Ticket Center. Wij hebben de vliegticket zoekmachine op de website zo ingericht dat u direct de vliegtarieven en -tijden van uw vliegtickets Palma de Mallorca kunt aflezen en desgewenst meteen uw vluchten kunt vastleggen. Betreft het een online ticket, dan ontvangt u alle gegevens op het door u in gevulde e-mailadres. Print de gegevens zelf uit en neem deze mee naar de luchthaven van vertrek. Overige vliegtickets printen wij voor u uit. U kunt ze bij ons ophalen, maar wij kunnen ze ook toesturen. Indien u vragen heeft over de bestemming of andere vragen omtrent bijvoorbeeld uw vliegtickets Palma de Mallorca, neem dan contact op met een van onze reisspecialisten. U bereikt hen per telefoon, via e-mail of kom langs in onze reiswinkel in hartje Amsterdam!

Praktische informatie Palma de Mallorca

  • Taal In Palma de Mallorca spreekt men Spaans en zijn er in de kleinere eilanddorpen nog vele dialecten te vinden als het Catalaans en Baskisch. Maar met de Engelse taal komt u best een eind, omdat het eiland is ingesteld op het toerisme.
  • Inwoners In deze stad wonen ongeveer 400.000 inwoners
  • Oppervlakte Palma de Mallorca is prima bevolkt met een oppervlakte van 209 vierkante kilometer.
  • Ligging Palma de Mallorca of kortweg Palma is de hoofdplaats van het eiland Majorca en de hoofdstad van de Spaanse autonome eilandengroep de Balearen.
  • Tijdsverschil Er is geen tijdsverschil tussen Mallorca en Nederland.
  • Munteenheid In Palma de Mallorca betaalt u met de Euro.
  • Temperatuur De gemiddelde temperatuur in de winter bedraagt 13°C, in de zomer 23°C gemiddeld.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Palma de Mallorca is ongeveer 2 uur.
  • Beste reistijd De maanden juni tot en met oktober lenen zich uitstekend voor een zomervakantie.

Palma de Mallorca, uw volgende vakantiebestemming?

Misschien gaat uw reis wel naar Palma de Mallorca! Wat maakt een vakantiebestemming bijzonder? En waarom kiest u voor een bepaalde reis? Deze vragen zijn zo persoonsgebonden, daar zijn niet 1,2,3 goede antwoorden op te geven. Iedere reiziger is uniek en toch vertonen we veel overeenkomsten op het gebied van buitenlandse reizen en vakanties. Laten we Palma de Mallorca als voorbeeld nemen. Wie kiest voor een stedentrip Palma de Mallorca houdt van een korte vakantie en geef hen eens ongelijk, een dergelijke reis geeft vaak veel energie. Nieuwe indrukken inspireren. Een zonvakantie Palma de Mallorca is vaak weggelegd voor de reiziger die van zon en uitrusten houdt. De vele zonuren per dag maken Palma de Mallorca tot een superbestemming! Wie houdt van structuur en rust, kiest vaak naast een vliegticket Palma de Mallorca voor een appartement of hotel Palma de Mallorca. De vakantie is vastgelegd en dat geeft een zeker gevoel. Een rondreis Palma de Mallorca kan overigens ook op een andere vrije manier, namelijk per eigen vervoer. Een auto huren in Palma de Mallorca is zeer goed te betalen, zeker als u de aanbiedingen van World Ticket Center kiest.