Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Madrid

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Madrid

Vliegtickets naar Madrid

Madrid, de charme van Spanje

Kies vandaag nog een van de goedkope vliegtickets Madrid en het aftellen naar deze heerlijke Spaanse hoofdstad kan beginnen. World Ticket Center biedt u tal van vakantiemogelijkheden in deze stad: een zonvakantie Madrid, een stedentrip Madrid of bijvoorbeeld een camper huren in Madrid. De stad ligt namelijk midden in Spanje op de Spaanse hoogvlakte, een prachtig stuk natuurgebied in Europa. Bent u geen fan van campers, dan kunt u ook een auto huren in Madrid en zo deze stad en omgeving verkennen. Vergeet niet naast uw vliegticket een hotel Madrid te boeken. Onze zoekmachine vergelijkt vliegtickets Madrid en toont u daarnaast de beste hotel aanbiedingen. U vindt alles onder één dak op deze website!

Goed om te weten

Als u afreist naar Spanje zijn er een aantal zaken goed om te weten. In Madrid kan het zomers behoorlijk heet worden, de gemiddelde temperatuur bedraagt dan 30?‹??C en vanaf het voorjaar kan het hier zomaar 20?‹??C zijn. Een stedentrip Madrid is een reële optie gedurende zomer en winter. Wat betreft het tijdsverschil zit het goed, geen jetlag voor u, want er is geen tijdsverschil met Nederland in Spanje. Betalen doet u met de munteenheid Euro in Madrid en hoewel de voertaal Spaans is, komt u een heel eind met Engels en Duits. Madrid is behoorlijk goed ingesteld op de jaarlijkse stroom toeristen. Als u bij World Ticket Center een vliegticket Madrid geboekt heeft, ontvangt u van ons de benodigde informatie met betrekking tot reisdocumenten en visa voor uw Spanje reis. Lees deze informatie alstublieft goed door en neem in het geval van vragen contact op met een van onze reisspecialisten.

Madrid is mooi

In Madrid heeft elke liefhebber van het stadse leven een fijne tijd. Voor Madrileense kunst en cultuur brengt u een bezoek aan de zogenaamde gouden driehoek. De volgende drie prachtige musea worden hiertoe gerekend: Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, Museo del Prado en het Museo Thyssen-Bornemisza. Het stadspark Parque del Retiro is het stukje groen dat op een zomerse dag een middagje zonnebaden kan betekenen. Of een plek in de schaduw biedt, van waaruit u een goed zicht heeft op de lokale bevolking die dol is op dit park. Het park is te vinden in het stadshart van Madrid en zeer ruim met een oppervlakte van maar liefst 120 hectare. De sportievelingen bezoeken een wedstrijd of training van het alom bekende Real Madrid. U leest het goed, een vliegticket Madrid brengt voor ieder wat wils!