Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Lanzarote

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Lanzarote

Reizen naar Lanzarote

Vliegtickets Lanzarote

Het is een van die heerlijke Canarische eilanden, Lanzarote. World Ticket Center zegt heerlijk omdat hier zo ontzettend veel dagen per jaar de zon schijnt. Een vliegticket Lanzarote brengt u naar het meest oostelijk gelegen eiland van de Canarische archipel. Kenmerkend voor Lanzarote zijn de overblijfselen van vulkanische uitbarstingen. Vele reizigers kiezen voor vliegtickets Lanzarote omdat ze toe zijn aan een zonvakantie. Eenmaal daar verbaast men zich vaak over het bijzondere landschap.

Nationaal park Timanfaye

Er worden dagtrips naar dit nationale park georganiseerd, maar u kunt er ook per huurauto Lanzarote naartoe: Nationaal park Timanfaye. Vulkaankraters en lavavelden kenmerken Timanfaye. Het park bezit een zogenaamde magmakamer, waar u op een ludieke wijze meer leert over de warmte op geringe diepte. Grind bijvoorbeeld, op slechts 10 centimeter diepte op bepaalde delen van Lanzarote kan grind niet in de hand worden gehouden. Het is gewoon te heet. Steen op een meter diepte kan droge stro al doen ontbranden.

César Manrique

Kijk maar goed om u heen in Lanzarote, de huizen zijn er wit en het kleurenpalet lijkt er voornamelijk groen, blauw en bruin te bevatten. Dat klopt ook. Het is te danken aan de belangrijke Lanzarote kunstenaar César Manrique. Hij heeft zich met succes ingezet om het oorspronkelijke karakter van het eiland te behouden. U vindt hier geen huizen hoger dan vier verdiepingen en grote reclame uitingen zijn verboden. Met als gevolg een rustieke sfeer die veel reizigers aantrekt. De hotels Lanzarote zijn graag bezocht, want iedereen heeft hier een heerlijke tijd. En dat geldt ook voor andere Canarische eilanden als Tenerife en Gran Canaria.

Bent u benieuwd naar dit Spaanse eiland met oorspronkelijk karakter? Boek dan uw vliegtickets Lanzarote bij World Ticket Center. Tot Lanzarote worden ook de kleinere eilanden La Graciosa, Alegranza en Montaña Clara gerekend. Echter, alleen Lanzarote heeft een internationale luchthaven. Met een vliegticket Lanzarote reist u af naar een authentiek eiland. Wij wensen u veel plezier!

Heeft u vragen over autohuur, hotels of vliegtickets, stel deze dan aan een van onze Europa reisspecialisten. Spanje is een fantastisch vakantieland en de mogelijkheden zijn zeer divers. Op onze site kunt u vliegtickets boeken, zelfs heen vliegen op bestemming a en terug vanaf bestemming b. Sommige rondreizen vragen wat extra aandacht, vandaar dat wij in het geval van reizen op maat adviseren contact op te nemen met World Ticket Center.