Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Jerez de la Frontera

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Jerez De La Frontera

Reizen naar Jerez de la Frontera

Vliegtickets Jerez de la Frontera

Wat een prachtige naam heeft deze stad in het zuiden van Spanje. Een vliegticket Jerez de la Frontera is de beste aankoop van het jaar. In dit gebied, op berijdbare afstand van bijvoorbeeld Marbella, Malaga en Sevilla en gelegen aan zee, staat u een heerlijke tijd te wachten. Het is een rustig deel in Andalusië en een vliegticket Jerez de la Frontera is zeer voordelig geprijsd. Voor elke reiziger die houdt van exclusiviteit is dit een topbestemming. Overigens boekt u ook net zo gemakkelijk een huurauto Jerez de la Frontera of een hotel Jerez de la Frontera.

De roem van de Flamenco

Jerez de la Frontera ligt in de provincie Cadiz in het zuiden van Spanje. De stad is bekend vanwege de vele historische bezienswaardigheden en vanwege de Sherry productie. De vele gezellige bodega’s, de prachtige gebouwen en de groene natuur maken de stad tot een van de mooiste van Spanje. Flamenco, paardendressuur en de wijn zijn de export producten van deze stad. De roem van de geboorteplaats van de Flamencodans deelt het samen met Sevilla. Overal in de stad, met name op de grote pleinen ziet u deze dans terug komen.

Walhalla voor paardenliefhebbers

Jerez de la Frontera kent de Koninklijke Andalusische School van de Hippische Kunst en heeft een goede naam opgebouwd wereldwijd op het gebied van paarden. Paarden en berijders worden in Jerez getraind en er vinden tevens shows plaats. Jaarlijks in het voorjaar vindt het terugkerend evenement Feria del Caballo gehouden, een grote paarden- en veemarkt. Het leuke hieraan is dat het daarnaast een kermis is. Tijdens de Feria del Caballo is het drie dagen feest.

Mooi centrum

Het cetrum van de stad is prachtig. Grote lange winkelstraten gecombineerd met attracties zoals de kathedraal, de kerken Iglesia de San Miguel en San Juan de los Caballeros, het Alcazar met een moskee en uitzicht over de stad, het klokkenmuseum – Museo de Relojes – en het archeologisch museum – Museo Arquelogico – zijn hier op loopafstand van elkaar te vinden. Het Centro Andaluz de Flamenco is een cultuurhuis waar u alles over de flamenco te weten komt. Er zijn vaak dansvoorstellingen en het gebouw heeft een waardevolle bibliotheek met allerlei geluidsopnames die u kunt beluisteren. Net buiten de stad kunt u paardenfokkerijen bezoeken. In deze grote fokkerijen worden meer dan 200 paarden gefokt en verzorgd. Natuurlijk is een reis naar de hoofdstad van de sherry niet compleet zonder een proeverij. Er zijn diverse Bodega’s te vinden waar u deze drank kunt proeven.

U leest het goed, met een vliegticket Jerez de la Frontera gaat u een vakantie uit duizenden tegemoet. Want hoe leuk Barcelona of Madrid ook is, een vliegticket Jerez de la Frontera is misschien wel de aller-leukste Spanje vakantie ooit.