Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Las Palmas

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Las Palmas (Gran Canaria)

Vliegtickets naar Las Palmas

Liefde voor Las Palmas

Wist u dat er vele reisopties zijn als het Las Palmas betreft, want met een vliegticket Las Palmas bent u er nog niet. Houdt u van rondtrekken en behoren campings tot uw lijstje ideale vakantieaccommodaties, overweeg dan een rondreis Las Palmas. U kunt er bijvoorbeeld een camperreis van maken, waarbij uw camperhome of motorhome aan al uw wensen voldoet. De een houdt van een superdeluxe wagen met kitchenette, toilet en douche aan boord. Een ander vindt het juist leuk om de eenvoudig omgebouwde minivan te huren. Aan de laatstgenoemde hangt een ander prijskaartje als de eerste, dat begrijpt u wel. Tijdens een rondreis of een zonvakantie Las Palmas, kunt u wellicht een auto huren. Las Palmas leent zich uitstekend voor autohuur. Overigens dient u dan wel zelf de accommodatie te regelen. Ware avonturiers doen dit dagelijks ter plaatse, anderen regelen het vooraf, zodat de vakantie tiptop geregeld is aan de vooravond van vertrek. Kijk sowieso eens bij het World Ticket Center hotels Las Palmas aanbod. Er zit vast iets van uw gading bij.

Praktische informatie Las Palmas

  • Taal In Las Palmas spreekt men Spaans, maar met komt u best een eind met Engels en Duits, vanwege de toeristenindustrie op het eiland Gran Canaria.
  • Inwoners In deze stad wonen ongeveer 381.000 inwoners
  • Oppervlakte Las Palmas is prima bevolkt met een oppervlakte van 384 vierkante kilometer.
  • Ligging Las Palmas de Gran Canaria is de hoofdstad van Gran Canaria en ligt in het noordelijke puntje van het eiland en vormt samen met Santa Cruz de hoofdstad van de autonome regio de Canarische eilanden
  • Tijdsverschil In Nederland is het 1 uur later dan in Las Palmas.
  • Munteenheid In Las Palmas betaalt u met de Euro.
  • Temperatuur De gemiddelde temperatuur in de winter bedraagt 20°C, in de zomer 26°C gemiddeld.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Las Palmas is ongeveer 4 uur.
  • Beste reistijd De maanden juni, juli en augustus lenen zich het beste voor een warme zomervakantie, al kunt u er het gehele jaar wel terecht voor een aangenaam zonnetje.

Vliegtickets Las Palmas

Las Palmas is een bestemming waar vele reizigersharten sneller van gaan kloppen. En terecht, vinden wij bij World Ticket Center. Het klinkt afgezaagd, maar er zijn maar weinig vakantiebestemmingen op deze aardbol die niet tot de verbeelding spreken. Dat heeft vooral een psychologische oorsprong, want wij reizigers zijn ver van huis, of wat dichterbij, en ervaren de nieuwe omgeving als uniek. En dus maakt een reis Las Palmas indruk. Meestal zijn de reisverhalen positief, een enkele keer verkiezen we een andere vakantie. Vliegtickets Las Palmas behoren tot een bestemming met een redelijk grote herhalingswens, de kans dat u er weer naartoe zou willen is groot. De kans dat u werkelijk wederom een vliegticket Las Palmas boekt is relatief klein, immers een reizigershart wil er op uit en ontdekken. Nieuwe landen, nieuwe steden, nieuwe wijken.