Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Girona

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Girona

Reizen naar Gerona

Girona, mooie Spaanse vestingstad

Badplaatsen in Spanje, ze zijn er in overvloed en voor alle badplaatsen geldt een trend: eenmaal bezocht is veelal verknocht. Maar World Ticket Center merkt dat een zonvakantie Girona ook aantrekkelijk is voor de Nederlandse toeristen. Girona is een namelijk een typische, oude Spaanse vestingstad met karakteristieke stadsmuren, gelegen op ongeveer 75 meter boven zeeniveau. U vindt hier pittoreske hotels Girona, leuke koffiebars en kleine boetiekjes. Een groot voordeel van een vliegticket Girona is de mogelijkheid er een rondreis Girona van te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een auto huren in Girona. Barcelona ligt op ongeveer 100 kilometer en de grens met Zuid-Frankrijk ligt als het ware om de hoek.

Praktische informatie Girona

  • Taal In Girona spreekt men Spaans, maar aangezien de stad goed ingesteld is op de jaarlijks stroom zonvakantie Girona toeristen, komt u met Engels een heel eind.
  • Inwoners In Girona wonen een kleine 100.000 inwoners
  • Oppervlakte Girona heeft een oppervlakte van 39 vierkante kilometer.
  • Ligging Girona ligt in het uiterste noordoosten van Spanje nabij de grens met Frankrijk.
  • Tijdsverschil Tussen Nederland en Spanje is geen tijdsverschil, ze liggen in dezelfde tijdzone.
  • Munteenheid In Spanje betaalt u net als in Nederland met de euro.
  • Temperatuur In Girona beleeft u aangename milde winters en heerlijk warme zomers. Met een auto is de kust zo opgezocht voor de nodige verkoeling.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Girona bedraagt ongeveer 2 uur. Boek een vliegticket Girona en u bent er zo.
  • Beste reistijd Spanje is een Europese topbestemming ongeacht de maand waarin u erheen reist. Houdt er echter wel rekening mee dat een stedentrip Girona in hoogzomer zeer heet kan zijn en daarom minder aangenaam dan een voorjaarsmaand.

Bij ons zit u goed!

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar de beste vliegtickets Girona? Reserveer dan direct uw vluchten online of neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze reisdeskundigen. U kunt hen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord. En dat geldt ook voor onze medewerkers in de reiswinkel. World Ticket Center is gevestigd in een historisch pand. U bezoekt ons in hartje Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal 159.