Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Bilbao

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Bilbao

Reizen naar Bilbao

Vliegtickets Bilbao

Spanje, het vakantieland bij uitstek, is een van de favoriete Europa bestemmingen van World Ticket Center. Het land kent fantastische steden als Barcelona, Madrid, Malaga, Valencia, maar ook de eilanden Ibiza en Mallorca zijn geliefd. Een vliegticket Bilbao kunt u aan dit rijtje toevoegen. Bilbao is een prachtige stad met een rijke historie, te vinden in het noorden van Spanje nabij de Franse grens. Met een vliegticket Bilbao reist u af naar een plaats gelegen aan de rivier Nervión. Verder is Bilbao vooral bekend en geliefd vanwege de Pelgrimsroute die naar Santiago de Compostella leidt.

Museo Guggenheim de Bilbao

Ter wereld zijn er meerdere steden die een Guggenheim museum kennen en Bilbao is daar een van. Het Museo Guggenheim de Bilbao huist sinds 1997 in de prachtige stad. Het Guggenheim museum is bekend vanwege de moderne en hedendaagse kunst en behoort tot de meest bezochte musea van Spanje. Regelmatig vinden er in Bilbao congressen en bijeenkomsten plaats. De Palacio is plek waar de congresactiviteiten van de stad plaatsvinden. Hierdoor is het vaak gezellig druk in de stad en zeer wenselijk vooraf uw hotel Bilbao of huurauto Bilbao te reserveren.

Don Diego de Haro

Bilbao bezit niet het alom bekende Spaanse mediterrane klimaat maar heeft juist een gematigd en vochtig zeeklimaat. Ideaal voor leuke culturele uitstapjes, het is er niet te heet. Bezoek bijvoorbeeld Catedral de Santiago, deze stamt uit de 14e eeuw en ligt op de Plaza Santiago. Het is de oudste kerk van Bilboa. Vroeger was deze kerk een tussenstop voor pelgrims die hun tocht naar Compostella maakten. Overigens is Don Diego de Haro de man die Bilbao stichtte in 1300. Zijn standbeeld staat op het drukbezochtste plein van de stad, het Plaza Circular.

U leest het goed, met een vliegticket Bilbao haalt u alles uit uw Noord-Spanje vakantie. Bij World Ticket Center boekt u de voordeligste vliegtickets. Bilbao ligt met smart op u te wachten!