Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Asturias

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Asturias

Reizen naar Asturias

Bezienswaardigheden in Asturias

Hoewel er steeds meer toeristen naar deze regio komen, blijft Asturias een traditioneel plattelandsgebied. Dit biedt mogelijk om eens op het platteland een onderkomen te vinden in één van de kleine dorpjes.

Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden in de steden Oviedo en Gijon. De natuur in Asturias is zeer gevarieerd met afwisselend groene uitgestrekte velden, bergen en rotspartijen aan de zee. De meest culturele stad in Asturias is Oviedo waar je prachtige kathedralen en kerken kunt bezoeken. Het historische centrum van de stad brengt je terug in de tijd en omdat hier geen auto’s mogen komen kun je hier prachtig wandelen langs de bezienswaardigheden zoals de Kathedraal van Oviedo en het Museum Arqueoloico. Gijon is de tweede stad van de regio en is ideaal voor een zonvakantie wegens de aanwezigheid van twee grote stranden. Ook vind je hier oude Romeinse warmwaterbaden, diverse kathedralen en bijzondere musea.

Naast deze twee steden moet u het zeker niet laten de vele gezellige pitoreske vissersdorpjes van een bezoek te voorzien.