Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Almeria

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Almeria

Reizen naar Almeria

Vliegtickets Almeria

Almeria ligt in het zuiden van Spanje, aan de 219 kilometer lange kust van de Costa Almeria. Met een vliegticket Almeria bevindt u zich nabij de Spaanse plaatsen Sierra Nevada en Granada, waarvan de laatste ook een internationale luchthaven bezit. Bij World Ticket Center boekt u de voordeligste Spanje vliegtickets. Almeria behoort tot de provincie Andalusië, de stad bevindt zich tussen de Costa Calida en de Costa Tropical. Vanuit de haven van Almeria vertrekken veerboten naar Noord-Afrika. Vlieg naar deze stad in Andalusië voor de laagste prijzen en boek uw vliegtickets Almeria vandaag nog bij het World Ticket Center.

Noord-Afrikaanse invloeden

In Almeria hangt een Noord-Afrikaanse sfeer, huizen met platte daken zijn sierlijk met Moorse tekens bewerkt, er is rond de stad veel woestijngebied en palmbomen komen overal voor. Ook de hotels Almeria zijn knus en kleurrijk. In de stad zelf is veel te bezichtigen, zoals de kathedraal uit de 16e eeuw, het mooie Arabische fort met idem binnentuin Alcazaba, het museum Sala de Prehistoria – de prehistorische tijd en het museum Sala de Historia Antigua de historische oudheid. Het Alcazaba verdient wat ons betreft wat extra aandacht, want dit Moors fort stamt maar liefst uit de 8e eeuw.

Nabije stranden

Almeria kent meerdere mooie stranden, zoals die van Delicias, Conchas, Villagarcia en San Miguel. Indien u stranden wilt bezoeken die wat verderop liggen, komt een huurauto Almeria goed van pas. Ervaar de vrijheid van een huurauto en vergelijk de tarieven van de verschillende aanbieders in het online zoeksysteem van World Ticket Center. Ook als u een rondreis Spanje gaat maken, of vanuit Almeria bijvoorbeeld de steden Alicante, Valencia, Murcia of Malaga gaat bezoeken, is een huurauto een echte aanrader.

Voordelige vliegtickets

De meeste vluchten naar Spanje duren ongeveer drie uur. Echter, vliegtickets Almeria brengen u naar het diepe zuiden van Spanje. De vluchtduur naar Almeria bedraagt ongeveer vier uur en u vliegt veelal met een tussenstop op Madrid of Barcelona. U kunt zowel hotel, autohuur als vliegtickets online boeken. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact op met een van onze reisdeskundigen. Zij helpen u graag op weg, op weg naar het mooie Andalusië in Spanje.