Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Ponta Delgada

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Ponta Delgada

Reizen naar Ponta Delgada

Vliegtickets Ponta Delgada

Met een vliegticket Ponta Delgada bezoekt u een van die prachtige eilanden die tot de Portugese Azoren gerekend worden! Ponta Delgada ligt op het eiland São Miguel, dat u na de eerste keer hoogstwaarschijnlijk vaker wilt bezoeken. En dat is niet zo gek, want tijdens een gemiddelde vakantiereis van twee a drie weken heeft u het eiland en de Azoren in uw hart gesloten. Ponta Delgada is een pittoresk havenplaatsje, waar u de tijd van uw leven heeft. Bij World Ticket Center boekt u zeer betaalbare hotels Ponta Delgada evenals een Ponta Delgada huurauto. Ponta Delgada is een leuk beginpunt om per auto de rest van São Miguel te ontdekken.

Laat u betoveren door Ponta Delgada

Ponta Delgada is een stad en gebied op het eiland São Miguel. De Portugese invloeden zijn aanwezig en dat is logisch, want São Miguel is een Portugees autonoom gebied en onderdeel van de eilandengroep Azoren. In Ponta Delgada bezoekt u schitterende gebouwen, zoals het fort van Sao Bras en de belangrijkste kerk, de Igreja Matriz de Sao Sebastiao. Natuurlijk gaat u flaneren over de Ponta Delgada boulevard, waar u uw ogen uitkijkt. Dit is de ontmoetingsplaats voor de loco’s. Tevens is het de plek waar men een mooie blik kan werpen op het havenhoofd en de vulkaan Do Fogo, die niet actief is overigens. In het winkelcentrum Parque Atlantico kunt u fijn winkelen.

Boek uw Ponta Delgada vliegtickets in een mum van tijd

Onze deskundige reisadviseurs weten veel over uw bestemming Ponta Delgada. En de tarieven van uw vliegtickets Ponta Delgada zijn zeer voordelig. Waar wacht u nog op, boek deze mooie vakantie naar een bestemming die qua natuur nog behoorlijk ongerept is.
Beste reistijd: juli en augustus