Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Horta

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Horta

Reizen naar Horta

Vliegtickets Horta

U bent er even helemaal uit als u met een World Ticket Center vliegticket Horta afreist naar de Azoren. Een eilandengroep in de Atlantische Oceaan die officieel tot Portugal gerekend wordt. En dan hebben we het in het bijzonder over Horta, dat tot de Centrale Azoren behoort en op het eiland Faial gelegen is. Een vliegticket Horta boekt u tegen messcherpe tarieven, onafhankelijk van de periode waarin u wilt boeken. Bij ons bent u veelal het voordeligst uit en dat geldt ook voor de tarieven van de hotels Horta. Neem vrijblijvend een kijkje in ons online hoteloverzicht en laat u verrassen!

Een bijzonder dorp op een bijzonder eiland

Met een huurauto Horta is het eiland Faial naar eigen wens uit te pluizen, denk bij het indelen van uw autorondreis ook aan een mooie kustroute. Lekker staren naar de zee, uw gedachten de vrije loop laten en helemaal tot rust komen. Eenmaal thuis zit u vol energie en kunt u er na een Horta vakantie zeker een jaar weer tegenaan. Maar zover is het nog niet, eerst even flink genieten van de vakantievoorpret. En goed in de Azoren cultuur duiken. Zeker in Horta en het eiland Faial verbaasd u zich over de rijke zang- en danscultuur.

De dans staat centraal

In Horta staat de dans centraal. Gedurende het gehele jaar geniet u van mooie dans op fijne muziek, veelal met een Portugees Fado randje. Op de hoek van de straat in Horta kan het gebeuren dat u uit een klein huisje schitterende gitaarklanken hoort. Een zoete stem zingt u toe in die prachtige Portugese taal. Zo is de eerste zondag van augustus een feestdag, evenals de laatste week van die maand. We hebben het over Semana do Mar – de zeeweek – waar overal opgetreden wordt door leuke bands.

Voordelige vliegtickets Horta

Onze reisadviseurs staan graag voor u klaar en lichten u in over de meest voordelige vliegtickets Horta. Schroom niet, u kunt altijd vrijblijvend informatie inwinnen. Of het nu een voordelige last minute reis betreft of een uitgebreide duikvakantie inclusief eilandhoppen voor langere periode, wij helpen u een Azoren droomreis samen te stellen. U kunt ook zelf zoeken naar geschikte Horta vluchten via het World Ticket Center online reserveringsysteem.

Beste reistijd: juli en augustus