Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Faro

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Faro

Vliegtickets naar Faro

Faro is een en al Portugal

Men boekt graag vliegtickets Faro, omdat deze goedkoop zijn en succes verzekerd is. Een vliegticket Faro staat garant voor een fijne vakantie. Zeker als u kiest voor World Ticket Center. Wij hebben een zeer klantvriendelijke vliegticket zoek en boek systeem. Binnen een mum van tijd toont de zoekmachine de beste vliegticket tarieven voor de door u opgegeven data. Vervolgens is het een kwestie van keuzes maken, uw persoonlijke gegevens invoeren en uw betalingswijze aanklikken. Het aftellen naar uw reis kan beginnen. Bent u benieuwd wat een hotel Faro tegenwoordig kost, neem dan ook een kijkje bij deze tarieven. Als u wilt regelt u vlucht en accommodatie nog dezelfde avond. Misschien wilt u graag een auto huren in Faro. Ook dat kan door ons geregeld worden. Stel, u verkiest persoonlijk contact bij het boeken van uw reis, dan kunt u 7 dagen per week contact opnemen met onze reisdeskundigen. Zij staan u graag te woord via de telefoon, per e-mail of in onze reiswinkel in hartje Amsterdam.

Algemene reisinformatie

  • Munteenheid – In Faro betaalt u met de Euro.
  • Taal – In Faro spreekt men natuurlijk Portugees, maar in de toeristische gebieden spreekt menig Portugees een aardig woordje Engels of Duits.
  • Tijdsverschil In Portugal is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Temperatuur Kies u voor een vliegticket Faro in een van de zomermaanden, dan kunt u rekenen op een echte zonvakantie. Faro heeft dan een gemiddelde temperatuur van ongeveer 26?‹??C. In de wintermaanden komt Faro ongeveer uit op 16?‹??C gemiddeld.

Vliegveld van de Algarve

Faro zelf is klein van stuk, de plaats kent een inwoneraantal van om en nabij de 60.000. Het vliegveld is het centrum van de roerigheid in het gebied. U vindt er ook meerdere hotels, maar de meeste mensen kiezen Faro voor een van de volgende vakantiesoorten:

Faro ligt vrij zuidelijk aan de kust en kent een aantal mooie bezienswaardigheden: de stadmuur, de kathedraal, het stadhuis en de oude kerk. Verder is de luchthaven van Faro vooral de toegangspoort naar de populaire streek Algarve. Het landschap van Algarve is zeer gevarieerd. De kust kent ten westen van Faro de welbekende rotsformaties met kleine strandjes, ten oosten van Faro lagunes en kilometerslange zandige stranden. Druk en toeristisc zijn de plaatsen Albufeira, Portimao. De rust vindt u in het heuvelachtige binnenland.

U leest het goed, in Lissabon heeft iedereen een heerlijke tijd! Boek vandaag nog al uw benodigdheden en het aftellen naar uw reis kan direct beginnen.