Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Oekraïne

Vluchten naar Oekraïne

Met een vliegticket Oekraïne bezoekt u een Oost-Europees land dat u na de eerste keer hoogstwaarschijnlijk vaker wilt bezichtigen. En dat is niet zo gek, want in een gemiddelde vakantiereis van twee a drie weken hebt u het land nog lang niet gezien. De Oekraïne is na Rusland het grootste land van Europa. Steeds meer reizigers ontdekken met een voordelig vliegticket Oekraïne dit land. Bij World Ticket Center boekt u zeer betaalbare hotels Oekraïne evenals een Oekraïne huurauto. De Oekraïne is een leuk land om per auto te ontdekken.

Kiev, Odessa en Donetsk

Kiev is de grootste stad van de Oekraïne en tevens de hoofdstad, met een bevolking zo tegen de 3 miljoen inwoners valt in dit metropool genoeg te beleven, zoveel mag wel duidelijk zijn. U kunt hier een leuke tijd verwachten als u kiest voor een van de vliegtickets Oekraïne. Bijzonder aan deze stad is de rivier de Djnepr, die als het ware dwars door de stad loopt, hier kunt u leuk langs de rivier fietsen en af en toe stoppen voor een heerlijke lekkernij in een van de vele kleine Oekraïense eetcafeetjes.

Kiev heeft meerdere kloosters en kathedralen, maar ook de Sint Andries kerk is een plaatje van een bezienswaardigheid. Op de Khreschchatik-boulevard, dit is de hoofdstraat van Kiev, kijkt u uw ogen uit. Leuke winkels, heerlijke restaurants en de markthallen van Besarabski zijn een bezoekje wel even waard. Zeker in de weekenden, want dan is de binnenstad vrij van verkeer.

Odessa is een kleurrijke havenstad, waar u te voet alles kunt bezichtigen. Neem een kijkje bij de alom bekende Potemkin trappen en ga het Operahuis zien. In de warme zomermaanden is een duik in de Zwarte Zee een aangename verkoeling, Odessa ligt aan de Zwarte Zee. Donetsk is een plaats gelegen aan de gelijknamige rivier en dichtbij zee, hier heeft u een leuke tijd, zeker de natuurliefhebbers onder u, Donetsk ligt namelijk te midden van heuvels, wouden en meren.

Boek uw Oekraïne vliegtickets in een mum van tijd

Onze deskundige reisadviseurs weten veel over uw bestemming in de Oekraïne. En de tarieven van uw vliegtickets Oekraïne zijn zeer voordelig geprijsd. Waar wacht u nog op, boek deze mooie vakantie naar een bestemming die qua toerisme nog zeer ongerept is.

Populaire bestemmingen in Oekraïne

Alle bestemmingen in Oekraïne