Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Montenegro

Vluchten naar Montenegro

Montenegro vliegtickets boekt u nu wel heel voordelig bij World Ticket Center en afreizen naar dit hart van de Balkan was nog nooit zo leuk als nu. En niet alleen omdat de tarieven en niet om liegen. In Montenegro en omgeving zijn een aantal mooie toeristische trekpleisters te vinden. Het land leent zich uitermate voor een sportieve vakantie, vooral wandelaars en fietsliefhebbers hebben hier de tijd van hun leven. De luchthaven vormt misschien wel het vertrekpunt voor een rondreis per Montenegro huurauto waar u mooie provincies en steden aandoet. Maar eerst even uw vliegticket Montenegro boeken, dan begint de reis pas echt!

Verliefd worden op Montenegro!

Montenegro kent vele prachtige bergen, ravijnen en meren. Hier kunt u eindeloos wandelen, maar ook fietsen, mountainbiken en paardrijden niet te vergeten. Het land ligt aan de Adriatische kust tegenover Italië en dit maakt het naast een sportieve vakantie bestemming, ook de plek voor een ideale zonvakantie. U kunt in de zomer duiken in Montenegro en in de winter gaat u hier voordelig op wintersportvakantie. Als u zich verdiept in dit land, wordt u net zo enthousiast als wij! Neem ook alvast een kijkje bij ons overzicht hotels Montenegro, hotels die u gemakkelijk boekt bij World Ticket Center.

In de hoofdstad Podgorica geniet u van de typische Montenegro leefwijze en van de drukte, want het is zowel een studentenstad als een belangrijk handelscentrum. Echter, op de binnenstad na, is het niet een stad waar u zich waarschijnlijk voor langere tijd vermaakt. Het historisch centrum trekt veelal de aandacht onder de Montenegro reizigers, bijvoorbeeld door de Georgskerk – 10e eeuw – en de vele moskeeën. Bezoek hier ook vooral de ruïnes van de Romeinse stad Doklea.

Boek uw Montenegro vliegticket

Uw Montenegro vliegticket is zo geboekt bij een van de reisspecialisten van World Ticket Center, maar ook online is het in korte tijd geregeld. Wij weten zeker dat uw Montenegro vakantie er een uit duizenden wordt, dus boek snel deze topbestemming gelegen in het hart van de Balkan!

Populaire bestemmingen in Montenegro

Alle bestemmingen in Montenegro