Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Republiek Moldavië

Vluchten naar Republiek Moldavië

Met een vliegticket Moldavië belandt u voor u het weet in een bijzonder land, gelegen nabij de Zwarte zee. Het is het overwegen waard om een rondreis door Moldavië te maken. Aangekomen op de luchthaven haalt u misschien wel direct uw huurauto Moldavië op en begint u aan uw Zuidoost-Europa reis. Moldavië is een vrij arm land, waar mooie natuur te vinden is. De reisspecialisten van World Ticket Center zijn u graag van dienst en samen haalt u zo alles uit uw vliegticket Moldavië. Ook Moldavië hotels zijn eenvoudig te boeken, neem online alvast een kijkje bij ons Moldavië hoteloverzicht.

Aantrekkelijk Moldavië

Niet iedereen denkt direct aan Moldavië als vakantiebestemming en dat is ook niet zo gek. Het land is niet overal even toegankelijk en de toeristische activiteiten zijn minder ontwikkeld dan in de omringende landen. Toch kunt u in dit Moldavië – gekenmerkt door de grote rivieren de Proet en de Dnjestr – een fijne tijd beleven. Moldavië is een vakantiebestemming in opkomst, de toekomst ziet er rooskleurig uit op het gebied van de toeristenindustrie en dat is goed nieuws voor Moldavië.

De hoofdstad van Moldavië is Chisinau en ligt aan de rivier de Byk. In deze stad is veel te beleven, want de stad is een echte studentenstad. Daarbij kunt u hier lekker betaalbaar uit eten en meerdere theaters en musea bezoeken. Bezoek ook zeker de vele stadsparken, hier trekt het werkelijke Moldavië leven aan u voorbij. Het is een leuke stad om een aantal dagen te vertoeven. Houd u van wijn, kies dan voor een te gekke wijnexcursie, waar u met een gids enkele grote wijnkelders bezoekt en natuurlijk de wijnen proeft.

World Ticket Center helpt u verder

Er is zoveel meer te ontdekken over Moldavië en omgeving, maar dat kunt u zelf meemaken tijdens uw reis, eerst even uw vliegticket Moldavië boeken, dan kunt u werkelijk alle kanten op. Wij helpen u graag met uw keuze en misschien kiest u wel voor een rondreis door Moldavië, want hier leent het land zich ook voor. U boekt de meest complete reis eenvoudig en snel online, maar ook onze reisdeskundigen zijn per e-mail, telefoon of aan de balie bereikbaar voor al uw vragen.

Populaire bestemmingen in Republiek Moldavië

Alle bestemmingen in Republiek Moldavië