Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Kroatië

Vluchten naar Kroatië

Ontdek Kroatië tijdens een van de heerlijke vakanties die u bij World Ticket Center boekt. Uw vliegticket Kroatië brengt u naar prachtige stranden, leuke badplaatsen waar het ene kleurrijke vissershuisje na het andere het straatbeeld domineert en u de leukste fotos schiet. Kroatië vliegtickets worden steeds populairder en dat is niet zo gek, het land is relatief goedkoop vergeleken met Nederland. Wij adviseren een Kroatië huurauto tijdens uw vakantie, omdat een rit langs de kust en terug via het binnenland een fijne afwisseling brengt en u het echte Kroatië zo ontdekt.

Kroatië is een vakantieland in opkomst

Een fijne tijd in Kroatië, dat beloven we u en naast uw vliegticket Kroatië boekt u ook de allerleukste en meest gevarieerde Kroatië hotels bij World Ticket Center. Bijvoorbeeld in Split, een te gekke stad aan het water in de populaire streek Dalmatië, gelegen tegen de heuvel Marjan en werkelijk een topbestemming voor zowel watersportliefhebbers als wandelaars. Gelegen aan zee, met een mooie haven is dit een bestemming om nooit meer te vergeten!

Zagreb ligt veel noordelijkere dan Split, een archeologische speeltuin zeggen wij eerbiedig, want in en om deze stad bezoekt u prachtige middeleeuwse burchten en folkloristische dorpjes waar de authenticiteit van afspat. Ook is dit een knusse bestemming voor een wintersportvakantie. Dubrovnik is een stad die stamt uit e 7e eeuw en wordt ook wel de parel van de Adriatische Zee genoemd. Het is beslist cultuurproeven in dit inderdaad idyllische plaatsje dat al haar originele vestingmuren nog heeft staan.

Snel uw Kroatië vliegticket boeken tegen schappelijke tarieven

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een reservering. U kunt hen telefonisch, per e-mail of aan de balie in ons mooie pand in Amsterdam bereiken. Uiteraard is het mogelijk snel en gemakkelijk online uw vliegticket Kroatië boeken.

Populaire bestemmingen in Kroatië

Alle bestemmingen in Kroatië