Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets IJsland

Vluchten naar IJsland

World Ticket Center neemt u met alle liefde mee naar het prachtige IJsland. Vele reizigers gingen u al voor en weten het al heel lang, dit is een hele leuke vakantiebestemming en de vliegtickets IJsland zijn aangenaam geprijsd. IJsland is natuurlijk bekend om de gletsjers, vulkanen en warmwaterbronnen. IJsland toont u de mooiste natuur. En alleen al daarom is een vliegticket IJsland het overwegen waard. Zeker als u kiest voor een huurauto IJsland, waarmee u misschien wel de rondreis van uw leven maakt op IJsland.

Reikhalzend uitkijken naar IJsland

Het eiland IJsland, gelegen in de Atlantische Oceaan, is na het Verenigd Koninkrijk het grootste eiland van Europa. Het is wereldberoemd om de vele geisers en wordt vooral gekenmerkt door vulkanisch materiaal en gesteente. Daardoor is een kwart van het eiland blijvend begroeid. Ook kent IJsland geen bomengroei, een interessant fenomeen. Het landschap is zeer afwisselend, van bergachtig met rivieren, slapende en actieve vulkanen tot vele gletsjers en hele grote lava woestijnen.

De hoofdstad van IJsland is Reykjavik en bij World Ticket Center boekt u de leukste hotels IJsland tegen gunstige tarieven. Dit is een hele leuke, moderne stad waar het centrum bruist en u geweldig uit kunt gaan, maar ook op het gebied van kunst en cultuur niets tekort komt. Bezoek in Reykjavik in ieder geval de bijzondere kerk de Hallgrimskirkja, letterlijk de kerk van Hallgrimur. Het is het hoogste gebouw van IJsland en vernoemd naar de belangrijkste lofzangschrijver Hallgrimur, van wie nu nog veel hymnen worden opgevoerd.

Uw vliegtickets IJsland bij World Ticket Center

Bij World Ticket Center reserveert u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven IJsland vliegtickets. IJsland is een waanzinnig leuke vakantiebestemming in Europa waar u overigens ook een mooie rondreis kunt maken. Bijvoorbeeld van het bergachtige, vulkanische binnenland naar de watervallen, geisers en warmwaterbronnen elders in het land. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets IJsland online boeken of neem contact op met een van onze adviseurs.

Populaire bestemmingen in IJsland

Alle bestemmingen in IJsland