Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Hongarije

Vluchten naar Hongarije

World Ticket Center heeft voor u een ruime selectie Hongarije vliegtickets tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Hongarije is een veelzijdig land waar u geniet van prachtige natuur, historische gebouwen, indrukwekkende steden en een zeer hartelijke bevolking. Hongarije heeft geen kustlijn, want het wordt volledig omringd door landen als Kroatië, Slowakije, Roemenie, Servië en Oekraïne. Dat u geen duik kunt nemen in zee mag de pret niet drukken, want er zijn hier prachtige meren waar u heerlijk kunt zwemmen. Het Balatonmeer is een van de populairste, het wordt ook wel de Hongaarse zee genoemd.

Een mooie Europa bestemming

Hongarije bezit prachtige rivieren, bezoek de Donau en de Ipoly en aanschouw vruchtbare streken waar u prachtige wandelingen maakt. Het is aan te raden uw fototoestel mee te nemen, want rondlopen in Hongarije levert prachtige plaatjes op. In de hoofdstad Boedapest stroomt de rivier Donau dwars door de stad, vandaar de bijnaam Koningin van de Donau, dit is een mooi schouwspel. In Hongarije wordt u tevens verwend met prachtige parken, musea, badhuizen en heerlijk eten. Met een vliegticket Hongarije verwent u uzelf met een vakantie uit duizenden. World Ticket Center heeft een selectie gemaakt van de beste en scherp geprijsde vliegtickets Hongarije, zodat u nooit te veel betaald.

Hongarije staat bekend om haar bijzondere grotten, in de hoofdstad Boedapest vindt u de meeste grotten, de bekendste is de Baradia grot bij Aggtalek met een lengte van maar liefst 17 kilometer. Het muziekfestival Sziget is een aanrader voor de echte muziekliefhebber, het vindt jaarlijks plaats in de maand augustus in Boedapest en duurt een volle week. Op het podium staan gemiddeld zon 1000 acts op het programma, uw muziekhart gaat hier zeker sneller kloppen.

Ontspannen genieten

Uiteraard kunt u in Hongarije heerlijk ontspannen en genieten van de rijke omgeving. Hongarije, bezit talrijke hotels die aan al uw wensen voldoen. Kijk online naar ons uitgebreide aanbod Hongarije hotels. Ook is het aan te raden een huurauto te boeken, zodat u alle mooie plekjes op uw eigen tempo ontdekt in het fascinerende Hongarije. Ons Hongarije huurauto aanbod vindt u op de website of raadpleeg een van onze ervaren reisdeskundigen.

Populaire bestemmingen in Hongarije

Alle bestemmingen in Hongarije