Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Thessaloniki

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Thessaloniki

Vliegtickets naar Thessaloniki

Belangrijkste Griekse havenstad

Met een vliegticket Thessaloniki gaat u op weg naar de belangrijkste havenstad van Griekenland. Deze ligt in het noorden aan de Golf van Thessaloniki, onderdeel van de Egeïsche Zee. World Ticket Center biedt u vele reismogelijkheden en veelal kunt u vanavond nog uw vakantie online boeken. Bent u van plan een rondreis Thessaloniki te maken, dan kunt u desgewenst een aantal dagen een auto huren. Thessaloniki en omgeving zijn goed te verkennen per eigen vervoer. Ook kunt u eerst genieten van een stedentrip Thessaloniki om vervolgens te gaan eilandhoppen. Griekenland kent zoveel eilanden dat het moeilijk kiezen wordt. Bent u avontuurlijk ingesteld en regelt u ter plekke het liefst alles, dan hebben we wel een tip. Leg in ieder geval de eerste twee nachten een hotel Thessaloniki vast, zo begint u op het gemak aan uw vakantie en heeft u de tijd om aldaar alles te regelen. Wie houdt van rust en relaxen onder de Griekse palmbomen, kiest toch gewoon voor een zonvakantie Thessaloniki!

Praktische informatie

  • Taal In Thessaloniki spreekt men de Griekse taal.
  • Inwoners Thessaloniki kent een inwoneraantal van ongeveer 322.000.
  • Oppervlakte De stad bezit een oppervlakte van bijna 20 vierkante kilometer.
  • Ligging Thessaloniki is een bijzondere havenstad waar u veel leert over de Griekse Oudheid. Bijvoorbeeld in het Archeologisch museum, maar ook door de oude vestingmuren die u tijdens het wandelen zomaar tegen kunt komen.
  • Tijdsverschil In Nederland is het 1 uur vroeger dan in Thessaloniki.
  • Munteenheid In Thessaloniki betaalt u met de Euro.
  • Temperatuur Thessaloniki kent een mediterraan klimaat, wat een heerlijk klimaat is voor de zonliefhebber. Echter, houd er rekening mee dat het hier minder warm is dan in het zuidelijkere deel van Griekenland. Zomers zijn hier aangenaam en bij uitschieters vind u hier verkoeling aan zee. De winters zijn koel en erg nat.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Thessaloniki bedraagt ongeveer 2 uur en 45 minuten.
  • Beste reistijd Van mei tot oktober reist u af naar de heerlijke Mediterrane Griekse zomer.

Bij ons zit u goed!

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar de beste vliegtickets Thessaloniki? Reserveer dan direct uw vluchten online of neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze reisdeskundigen. U kunt hen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord. En dat geldt ook voor onze medewerkers in de reiswinkel. World Ticket Center is gevestigd in een historisch pand. U bezoekt ons in hartje Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal 159.