Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Rhodos

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Rhodos

Reizen naar Rhodos

Vliegtickets Rhodos

Even heerlijk op vakantie naar het bijzondere Griekenland is bij World Ticket Center zo geregeld. U boekt u bij ons zeer aantrekkelijk geprijsde Rhodos vliegtickets, waarmee u afreist naar het Rozeneiland van Griekenland. U vindt op Rhodos prachtige bergen, veel groen en talloze boomgaarden met olijven, abrikozen en sinaasappels. Hoe zuidelijker u reist, hoe groener de natuur wordt, u maakt werkelijk schitterende foto’s van alle mooie plekken op Rhodos.

Op Rhodos heeft iedereen het naar zijn zin!

In Rhodos-stad staat het indrukwekkende Kolos van Rhodos, dit is een reusachtig beeld van de zonnegod, ook wel een van de zeven wereldwonderen genoemd. Bent u een liefhebber van boten, dan bent u aan het goede adres in de Mandraki haven. Hier varen de meest uiteenlopende boten voorbij, van enorme jachten en cruiseschepen tot kleine vissersbootjes.

Rhodos kent een bruisend uitgaansleven, vooral in Faliraki en Rhodos-stad is het goed feesten. Schilderachtige witte huisjes versieren het prachtige stadje Lindos. Het hoogste punt van Lindos is de Acropolis, waar u te voet of op de rug van een ezel aankomt en hier de tempel van Athene kunt bewonderen. Bent u dol op vlinders, bezoek dan beslist de prachtige vlindervallei, waar duizenden vlinders met de mooiste kleuren u verwelkomen.

Ontdek Rhodos met een voordelige huurauto

Het eiland Rhodos bezit vele mooie routes en prachtige landschappen. Met een voordelige Rhodos huurauto ervaart u een ultiem gevoel van vrijheid en ontdekt u alle mooie plekken op Rhodos. World Ticket Center heeft tevens ook een uitgebreid aanbod van alleen de beste Rhodos hotels. Onze ervaren Griekenland reisadviseurs stellen voor u een volledig verzorgde reis samen die aan al uw wensen voldoet.

Uw Rhodos vliegticket boekt u voordelig bij World Ticket Center

Met uw Rhodos vliegticket reist u af naar het wonderschone Griekenland. Vele reizigers gingen u al voor, Rhodos is een heerlijke vakantiebestemming en met de voordelige Rhodos vliegtickets van World Ticket Center is uw vakantie nog eens betaalbaar ook.