Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Lefkas

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Preveza

Reizen naar Lefkas

Vliegtickets Lefkas

In Griekenland, direct aan de Ionische zee en op 435 kilometer van Athene bevindt zich de idyllische kustplaats Lefkas. De stad kenmerkt zich en dankt haar naam aan de witte stranden en witte rotsen bij Kaap Lefkatas. Met een vliegticket Lefkas reist u af naar het schiereiland Nisos Lefkada dat vooral veel watersportliefhebbers aantrekt. Surfen, catamaran varen en zeilen, om de haverklap komt u de watersporters tegen. Logisch, de water-, wind- en weercondities zijn er optimaal. Nisos Lefkada staat via een brug in verbinding met het vasteland van Griekenland. De leuke plaats Preveza ligt iets noordelijker dan Lefkas en is het bezoeken waard.

Lefkas in Griekenland

Lefkas, het is niet de eerste plaats in Griekenland die in u opkomt als u mijmert over een Griekse zonvakantie. Het is weer eens wat anders dan de eilanden Kos, Santorini, Rhodos en Kreta. En de Griekse keuken smaakt er net zo lekker en ook de vegetatie op het schiereiland is er typisch Mediterraan Grieks. Boek via de website van World Ticket Center ook een huurauto Lefkas, zodat u op het schiereiland stopt waar u wilt. Tip van World Ticket Center: pauzeer eens in de omgeving van een olijfboomgaard, die typische Griekse geur, de zon die op de bladeren schijnt. Een entourage die u nergens in Nederland vindt!

Fijne tijd in Lefkas

Leuke en betaalbare hotels Lefkas boekt u ook gemakkelijk via onze website. Lefkas is een bestemming waar u met veel plezier vakantie viert. Of u nu alleen, met een groep of het gezin reist, in Lefkas is genoeg te doen. Heeft u behoefte aan meer informatie of behoort uw vliegticket Lefkas tot een reis op maat, neem dan contact op met een van onze reisspecialisten. Zij staan u graag te woord. Lefkas is een ontzettende leuke Griekenland bestemming. Vanuit de haven van Lefkas vertrekken dagelijks vele boten. Het is aan u of u bijvoorbeeld een meerdaagse zeiltocht wil maken of kiest voor een dagje op het water. De lokale aanbieders in Lefkas kunnen ook een zeiltocht naar wens voor u samenstellen. Het is maar net wat uw eisen en voorkeuren zijn. World Ticket Center is in ieder geval de specialist op het gebied van vliegtickets en voorziet graag in uw vliegtickets Lefkas.