Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Lesbos

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Mytilene

Reizen naar Lesbos

Vliegtickets Lesbos

Griekenland, een van de World Ticket Center bestemmingen waar u met een vliegticket Lesbos een heerlijke tijd kunt beleven. Het eiland Lesbos is ontstaan uit twee vulkanen. De ondergrondse vulkanische activiteiten hebben ervoor gezorgd dat er op Lesbos veel warmwaterbronnen zijn. World Ticket Center brengt u met een vliegticket Lesbos naar de Griekse oudheid, naar de schatten van de Romeinen. U beleeft gegarandeerd een indrukwekkende tijd in het mooie Griekenland!

Griekenland is de perfecte bestemming voor een Lesbos huurauto. Het eiland Lesbos bezit vele mooie routes en prachtige landschappen, waar u met een ultiem gevoel van vrijheid doorheen rijdt. Lesbos is bijna net zo groot als het populaire eiland Kreta, maar het is hier een stuk minder toeristisch. Dit betekent dat u op Lesbos geniet van het echte Griekse leven en ultieme rust. Verblijf in een van de mooie Lesbos hotels, zodat u compleet verzorgd op vakantie bent.

Genoeg te beleven op het mooie Lesbos

Naast de vele watersporten die u kunt beoefenen aan de heerlijke stranden van Lesbos, heeft het eiland op cultuurgebied ook veel te bieden. In de hoofdstad Mytilini gaat uw cultuurhart sneller kloppen. Wandel bijvoorbeeld een sprookje binnen in het oude Byzantijnse kasteel op de berg en bezoek de Yeni moskee. Koop echte Griekse hebbedingetjes op de markt in Molyvos, dagelijks geopend behalve op zondag.

U vangt een glimp op van de Romeinse tijd door het aquaduct bij Moria te bezoeken. Mis beslist het versteende woud vlakbij Ypsilou niet, 15 miljoen jaar geleden barstte hier namelijk een vulkaan uit, het versteende lava is nog zichtbaar op talloze bomen in dit woud.

Lesbos vliegtickets boekt u voordelig bij World Ticket Center

Verwen uzelf met een vliegticket Lesbos en raak betoverd door het prachtige Griekenland. Onze ervaren reisspecialisten adviseren u graag welk Lesbos vliegticket het meest geschikt voor u is, uiteraard kunt u ook uw vliegtickets online boeken.