Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Kreta

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Heraklion (Kreta)

Reizen naar Heraklion

Vliegtickets Kreta

Vele reizigers weten het al heel lang, in Griekenland ervaart u het echte vakantiegevoel. Reis met een voordelig Kreta vliegticket mee naar de Griekse zon en verblijf op een heerlijk eiland. Naast zon, zee en strand is Kreta rijk aan prachtige natuur, u wordt hier verwend met een bijzonder landschap en ook de archeologische hoogstandjes waar Griekenland bekend om staat, zijn op Kreta rijkelijk aanwezig.

Compleet verzorgde Kreta vakanties boekt u bij World Ticket Center

Op Kreta heeft iedere reiziger een heerlijke tijd, alleen al omdat de zon prominent aanwezig is. Overnachten in een goed Kreta hotel en ultieme vrijheid ervaren met een Kreta huurauto, dat maakt deze vakantie er een uit duizenden. Onze ervaren Griekenland reisadviseurs stellen voor u een volledig verzorgde Kreta reis op maat samen. U ontdekt alle mooie plekken op Kreta in uw eigen tempo en overnacht in alleen de beste hotels.

De mooiste bezienswaardigheden op Kreta

Op een eiland waar zoveel moois is te zien, is het prettig als u van tevoren weet welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn. World Ticket Center raadt u aan te verblijven in het wonderschone Heraklion, deze hoofdstad heeft veel te bieden voor zowel jong als oud. Bezoek de indrukwekkende opgravingen Knossos en Frangkokastello, geniet in Elounda, de meest luxueuze badplaats van Kreta waar u iedere vrijdagochtend kunt rondstruinen op een leuke Griekse markt in de haven en ’s avonds culinair dineert in een van de heerlijke restaurants.

Geniet van de prachtige Griekse natuurverschijnselen, op Kreta vindt u namelijk bijzondere kliffen aan de kust die oprijzen vanuit zee, werkelijk prachtig om te zien. Ook komt u hier vele sinaasappel- en olijfboomgaarden tegen. Houdt u van dansen en vindt u het niet erg om andere Nederlanders tegen te komen, dan is Chersonissos iets voor u. Deze badplaats staat bekend om de altijd aanwezige feestsfeer, zelfs overdag kunt u hier dansen op het strand van Starbeach.

Verwen uzelf met een voordelig vliegticket Kreta

Met een vliegticket Kreta geeft u uzelf een heerlijke vakantie cadeau waarin u geniet van de altijd aanwezige Griekse zon. U bent slechts een vliegticket Kreta verwijderd van een vakantie uit duizenden.