Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Varna

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Varna

Reizen naar Varna

Vliegtickets Varna

Met een vliegticket Varna gaat u op weg naar de derde stad van Bulgarije, een stad met een inwoneraantal van om en nabij de 320.000. Het is de grootste havenstad van het land waar naast vrachtschepen ook cruises aanmeren. Varna is gelegen aan de Zwarte zee en daarom een van de meest populaire badplaatsen van Bulgarije. Vele Europese toeristen weten Varna te waarderen en ook de Bulgaren zelf vieren hier graag vakantie. Een vliegticket Varna is helemaal zo gek nog niet. De vlucht is zo voorbij, voor u het weet bent u al geland. Misschien staat uw huurauto Varna op u te wachten en rijdt u naar de plek waar uw vakantie begint: een mooi hotel. Varna staat garant voor een fijne vakantie en prima hotels Varna.

Verkeersvrij centrum

In het Bulgaarse Varna beseft men dat het heerlijk is om te wandelen in een stadscentrum, zonder dat men links en rechts hoeft te kijken of er auto’s aankomen. Het heeft iets idyllisch, een verkeersvrij centrum en dat kunt u zelf ervaren als u kiest voor een World Ticket Center vliegticket Varna. Overigens bevindt het centrum zich in het noorden van Varna, tezamen met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Zo is een must see de Kathedraal – geheel gewijd aan Maria. Dit is ongetwijfeld het meest opvallende bouwwerk van de stad. In de kathedraal bevinden zich prachtige altaarmuren en schitterende muurschilderingen. Bezoek ook de Marine Tuinen, het Euxinogradpark, het voormalige Koninklijke Paleis en het paradijs van Sint Constantine en de Romeinse ruïnes.

Op enkele kilometers buiten de stad ligt het zogenaamde Stenen Woud. Dit is een gebied waar in de loop der tijd stenen pilaren gevormd zijn. Men bestempelt deze plek op aarde als een natuurfenomeen. Het is heel bijzonder om langs deze stenen te wandelen. Bereid u maar voor, hier kan het weleens druk zijn, want toeristen komen graag het natuurfenomeen aanschouwen. Bulgarije is een vakantieland in opkomst, ook de steden Sofia en Bourgas zijn uw bezoek meer dan waard.

Online boeken

Vliegtickets Varna boekt u natuurlijk bij World Ticket Center. Wij zijn gespecialiseerd in voordelige vliegtickets en doen u altijd het goedkoopste aanbod dat wij voor u kunnen vinden. Zo betaalt u nooit teveel voor uw vliegticket Varna. U kunt een vliegticket zelf online boeken in ons reserveringssysteem en dit geldt ook voor autohuur en hotel.