Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Sofia

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Sofia

Vliegtickets naar Sofia

Het vliegticket dat u zoekt!

Als u van plan bent vliegtickets te boeken, is het verstandig de verschillende tarieven naast elkaar te leggen. Er zijn vele aanbieders en dus ook vele tarieven. World Ticket Center kunt u zien als de verzamelplaats van alle vliegtickets Sofia. Vul direct de belangrijkste gegevens in, zoals datum van vertrek en terugreisdatum, de zoekmachine geeft zo snel mogelijk al uw opties weer. U leest direct af welke luchtvaartmaatschappijen vliegtickets Sofia aanbieden, welke de goedkoopste is en of er een overstap gepland staat. Om prijzen nog beter te vergelijken, kunt u aangeven of u zowel eerder als later kunt vertrekken. In dit geval kan het zomaar zo zijn dat uw vliegticket Sofia tarief veel goedkoper uitpakt.

Praktische informatie Sofia

  • Taal In Sofia spreekt men Bulgaars, maar met Engels in een grote stad als deze komt u best een eind.
  • Inwoners In de hoofdstad van Bulgarije wonen ongeveer 1,4 miljoen inwoners.
  • Ligging Sofia ligt centraal in de Balkan in het westen des lands. Aan de noordelijke voet van de berg Vitosja, in het Sofiadal heeft u overal uitzicht op de bergen. Sinds de oudheid is Sofia een verbindingsplaats tussen de Adriatische Zee en Centraal-Europa met de Zwarte Zee en de Egeïsche Zee. Door de aanwezigheid van een drietal rivieren, staat de stad bekend om haar mineraalbronnen en thermische bronnen.
  • Tijdsverschil In Nederland is het uur vroeger dan in Sofia.
  • Munteenheid In Sofia betaalt u met de Bulgaarse Lev.
  • Temperatuur De gemiddelde temperatuur in de winter bedraagt ongeveer 2°C, in de zomer 18°C gemiddeld.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Sofia bedraagt ongeveer drie uur.
  • Beste reistijd De maanden juni tot en met september zijn de meest aangename omdat dan de maximale temperaturen tegen de 30°C lopen. In mei en juni valt hier meer regen dan in de overige maanden.

Sofia, een stad naar uw hart

Sofia is een stad waar elke soort vakantie op van toepassing is. Het begint natuurlijk met een vliegticket en het eindigt waar u maar wilt of zover uw budget het toelaat. Bent u het type rondreiziger en is de camping uw ideale vakantieaccommodatie? Bekijk dan eens de World Ticket Center mogelijkheden wat betreft een rondreis Sofia. Overigens toveren wij deze in een mum van tijd om in een zonvakantie Sofia, waarbij u geniet van het warme weer in de zomer, terwijl u geniet van het uitzicht op de bergen. Bij World Ticket Center is alles mogelijk. Vele toeristen die kiezen voor een rondreis of een stedentrip Sofia, kiezen ook voor een auto huren. Sofia leent zich uitstekend voor autohuur. Overigens dient u dan wel zelf de accommodatie te regelen. Ware avonturiers doen dit dagelijks ter plaatse, anderen regelen het vooraf, zodat de vakantie tiptop geregeld is aan de vooravond van vertrek. Kijk sowieso eens bij het World Ticket Center hotels Sofia aanbod. Er zit vast iets van uw gading bij.