Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets België

Vluchten naar België

Reis mee naar het heerlijke België en geniet van een vakantie vol prachtige bezienswaardigheden, heerlijk eten en zeer vriendelijke bevolking. Boek een voordelig België vliegticket bij World Ticket Center. België is een van de landen waar men zich zeer thuis voelt en even heerlijk kan ontspannen. Brussel is als centrum van de Europese regering theoretisch gezien de hoofdstad van Europa en een goede uitvalsbasis om ook de bijzondere plaatsen Antwerpen, Brugge en Gent te bezoeken.

Al deze plaatsen zijn makkelijk bereikbaar per huurauto. Kijk online naar onze selectie voordelige België huurauto’s of neem telefonisch contact op met een van onze reisadviseurs.

Bent u in België, dan mag u Manneke Pis niet missen, het bronzen beeldje in Brussel is wereldwijd bekend en beeldt de Brusselse geest uit. België bezit vele markten die zeker een bezoek waard zijn. Op De Markt, een 13e-eeuws

marktplein in Brugge geniet u iedere zaterdag van de mooiste Belgische producten voor kleine prijzen. Met onze zeer voordelige België vliegtickets komt u aan in een land waar het heerlijk fietsen is, de wandelroutes in de rijke omgeving zijn ook een absolute aanrader.

Veel te beleven in België

België is een veelzijdig land waar u veel mooie dingen tegenkomt. Bezoek in de plaats Charleroi het glasmuseum, Musée du Verre, de ontwikkeling van de glaskunst wordt hier op indrukwekkende wijze getoond. Bezoek ook het monumentale stadhuis Hôtel de Ville aan de Place Charles II. Charleroi staat tevens bekend om haar oude mijnengebouwen, vandaar ook de bijnaam het zwarte land, genoemd naar de vele kolenmijnen die hier vroeger waren. Verwen uzelf met een goedkoop België vliegticket.

Kortom genoeg te beleven in het mooie België. Vliegtickets zijn bij World Ticket Center zeer goedkoop naar ons buurland, geen files, geen parkeergeld voor uw auto, maar binnen een half uur landt u met uw België vliegticket op grond van onze zuiderburen. Makkelijker kan het niet en nu de vliegtickets België ook nog eens zeer voordelig zijn bij ons, is de keuze helemaal eenvoudig. Boek tevens een van de vele België hotels bij World Ticket Center. Onze reisadviseurs maken uw België reis tot in de puntjes in orde, zodat u een onbezorgde vakantie tegemoet gaat.

Populaire bestemmingen in België

Alle bestemmingen in België